Szerintetek szemétség?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak...Szerintetek szemétség, hogy anyám nem enged át apámhoz Viliakor? Máskor sosem szabja meg hogy mikor mehetek, én döntöm el.. De nagyon szeretnék átmenni, és nem enged el.Én ezt kicsit szemét dolognak tartom. Apám természetesen nagyon jó ember, nem iszik stb.. tehát nem ezzel van gond, hanem anyám egyszerűen nem enged...
L/16
2009. dec. 24. 18:36
11/15 anonim válasza:
Én sem hallottam még így, nálunk Vigíliának hívják. (Budapest, római katolikusoknál) Próbáltam a google-ba keresni, de nem találtam semmit a Viliáról. Hol nevezik így? Nem kötözködés, tényleg érdekel.
12/15 anonim válasza:
Én sem hallottam még soha életemben a Viliáról. És nem szégyellem. :) És szerintem nem is kell.
13/15 anonim válasza:
igaz, ez már rég nem a kérdéshez tartozik, de az ünnep előestéje vigília :)
14/15 anonim válasza:
valamennyire függhet kortól is, mert aki idősebb, nagyobb valószínűséggel hallhatta ezt a szót, mint egy 15 éves, mondjuk.
15/15 anonim válasza:
azt írjátok be a gugliba, hogy karácsony viliája, és akkor kiad jópár találatot.
ezek szerint rövid i. ezer bocs! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!