Szerintetek szemétség?
A szüleim elváltak...Szerintetek szemétség, hogy anyám nem enged át apámhoz Viliakor? Máskor sosem szabja meg hogy mikor mehetek, én döntöm el.. De nagyon szeretnék átmenni, és nem enged el.Én ezt kicsit szemét dolognak tartom. Apám természetesen nagyon jó ember, nem iszik stb.. tehát nem ezzel van gond, hanem anyám egyszerűen nem enged...
L/16
Köszönöm a válaszokat!
Aztán megbeszéltük, és átengedett szerencsére:)
az ünnepek előestéjét víliának is szokták hívni.
ne nagyon reklámozd, hogy még nem hallottad. :)
amúgy szemétség. biztos haragszik anyukád az apukádra, és így akar bosszút állni. ne hagyd!! sőt, mondd neki, hogy gyere át te is. ha nem akar, akkor egyértelmű, hogy kicsinyes bosszúról van szó, önzőség az ilyesmi.
persze attól függ, hány éves vagy, nem akartalak megsérteni, csak szúrkálódós hangulatban vagyok. :D
ha már 24-25 fölötti vagy, csak akkor ne nagyon reklámozd. :P
Megbeszéltük, igen, aztán átengedett. De szerintem csak azért engedett el mert rokonok voltak nálunk,és ők is mondták neki h hadd menjek át.
Visszatérve, szerintem nem kortól függ hogy valaki tudja -e hogy mi az a Vilia, ezt mindenkinek illene tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!