Hogyan magyarázzam meg a fiamnak, hogy ne álljon le mindenféle emberrel beszélgetni?
Még csak 8 éves de odamegy bárkihez és beszélget vele. Mindegy, hogy fiatal vagy öreg. Nem szokta zavarni az embereket de én nem nagyon szeretem ezt mert elég hülye emberek vannak a mai világban, jobb vigyázni az idegenekkel. Iskolában is odamegy néha a szülőkhöz és beszélget velük. Mondtam neki többször is hogy ne beszélgessen bárkivel de nem igazán érdekli. Hogyan mondjam még neki?
Leginkább nőkkel beszélget és szerintem azért mert nincs édesanyja.
Nekem az egyik gyerekem ilyen (pedig van anyja-apja, szerető nagyszülei, családja és sok barátja), egyszerűen nyitott személyiség, érdekli mindenki, az életük, a hátterük, hogy van-e gyerekük, mi a foglalkozásuk, stb.
Most már nagyobb, már szerencsére jobban odafigyel, hogy ne mindenkivel álljon szóba, főleg az idegenekkel.
Amíg ismerősökkel áll szóba, azt elég csak elmagyarázni, hogy bizalmas információkat nem osztunk meg, de azt tényleg komolyan kell venni, hogy mindenféle idegennel ne álljon szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!