Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan magyarázzam meg a...

Hogyan magyarázzam meg a fiamnak, hogy ne álljon le mindenféle emberrel beszélgetni?

Figyelt kérdés

Még csak 8 éves de odamegy bárkihez és beszélget vele. Mindegy, hogy fiatal vagy öreg. Nem szokta zavarni az embereket de én nem nagyon szeretem ezt mert elég hülye emberek vannak a mai világban, jobb vigyázni az idegenekkel. Iskolában is odamegy néha a szülőkhöz és beszélget velük. Mondtam neki többször is hogy ne beszélgessen bárkivel de nem igazán érdekli. Hogyan mondjam még neki?

Leginkább nőkkel beszélget és szerintem azért mert nincs édesanyja.

2014. ápr. 27. 13:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet hogy pótlékot keres, én is kerestem az emberek társaságát,mert senki nem szeretett a környezetemben.
2014. ápr. 27. 16:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is mindenkivel leálltam cseverészni! Sőt futkároztam az utcán, anyám utált velem menni sétálni, mert a nővérem mindig mellette ment én meg összevissza kóricáltam és leszólítgattam az embereket a padon és ugrándoztam a parkban. Egyszer egy nyanyának azt mondtam, "te meg fested magad!" Nagyon megsértődött :D Igaz, ez egy kisváros, mondjuk falu, és semmi baj nem esett. Pedig itt is sok a kisebbségi... Azóta felnőttem és egyáltalán nem vagyok az a beszédes típus, meg aki mindenkivel jóba van és megállítom az utcán.
2014. ápr. 28. 13:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik gyerekem ilyen (pedig van anyja-apja, szerető nagyszülei, családja és sok barátja), egyszerűen nyitott személyiség, érdekli mindenki, az életük, a hátterük, hogy van-e gyerekük, mi a foglalkozásuk, stb.

Most már nagyobb, már szerencsére jobban odafigyel, hogy ne mindenkivel álljon szóba, főleg az idegenekkel.

Amíg ismerősökkel áll szóba, azt elég csak elmagyarázni, hogy bizalmas információkat nem osztunk meg, de azt tényleg komolyan kell venni, hogy mindenféle idegennel ne álljon szóba.

2014. ápr. 29. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!