Szerintetek nagy probléma, ha egy kapcsolatban a lány/nő okosabb és emiatt nem tudnak beszélgetni vagy ennek a fordítottja?
Bizony nagyon fontos az élettapasztalat. Ám azt nem tartom elfogadhatónak, hogy valaki csupán élet által intelligens, hiszen a könyvekből nagyon sokat fel lehet szedni, még emberismeretet is.
Egyébként pont azt írom, hogy a legtöbb esetben az volt a baj már az első alkalommal, hogy a lány szerint én okosabb voltam nála. Nem egy ilyen alkalom volt. Most van először, hogy a kapcsolatomban a hétköznapi életben jobban otthon van és a realitások talaján mozog én meg álmodozóbb típus vagyok és ez vezet odáig, hogy ha már jól megismertük egymást nem tudunk kommunikálni, mert kijönnek a hibák. Az elején legtöbbször napi 7-8 órát beszéltünk, mostanra már lehet egyet sem.
A műveltség és az intelligencia szint két különböző dolog.
"hogy a lány szerint én okosabb voltam nála."
Ha a párkapcsolatod így méricskéled, akkor nálad van az intelligencia szinttel nagy gond, bármilyen "művelt" vagy is.
Láttam már vetélkedőben büszke 3 diplomás játékost egy nagyon bugyuta kérdésen elvérezni.
Egy intelligens ember a legbutabb emberrel is képes elbeszélgetni. Mondjuk hosszú időn keresztül ez fárasztó.
A kettes gondolom ugy értette, hogy sok diplomás van, aki magasan képzett, tanult, de egyebkent az élethez nagyon buta. Minél tovább tanul valaki, annál inkabb jellemző - persze csak ha mellette nem dolgozik, nincs valodi kapcsolata a világgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!