Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy probléma, ha...

Szerintetek nagy probléma, ha egy kapcsolatban a lány/nő okosabb és emiatt nem tudnak beszélgetni vagy ennek a fordítottja?

Figyelt kérdés
Voltatok már olyan kapcsolatban, amikor a különböző intelligenciaszint miatt nem értettétek egymást? Vagy nő vagy a férfi volt okosabb és ez odáig jutott, hogy egymás kommunikációját sem értettétek? Mit lehet ilyenkor tenni?
2014. márc. 2. 01:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sajnos voltam ilyen helyzetben, és egy idő után-ahogyan a 10-es is írta- ez bizony fárasztó. Amikor majd meg gebbedsz, hogy az időjáráson és a számítógépeken kívül bármi másról is tudjatok beszélgetni, csak mert a párod ehhez a kettőhöz tud hozzászólni. 1 hónapig bírtam, utána mennie kellett szegénynek. Az intelligencia nem képzettséghez kötött!
2014. márc. 2. 19:41
 22/23 A kérdező kommentje:
Mi már másfél éve vagyunk együtt és csak az utolsó három hónapban mutatkoztak meg markánsabban ezek a dolgok.
2014. márc. 2. 22:49
 23/23 anonim ***** válasza:

Engem egy idő után eléggé zavart,mert ugyan nem egy atomtudós veszett el bennem,de jóval olvasottabb,műveltebb voltam a volt pasimnál. Kevésbé tudtam rá felnézni,mert szavak jelentését,közismert tényeket kellett elmagyaráznom. Nem volt egy buta ember,de zavart,hogy sokszor nem tudott és nem is akart hozzászólni a témáimhoz,az érdeklődési köre szigorúan lekorlátozódott a bulizásra,kajára,piára,számítógépes játékra,saját munkájára és a szüleire való panaszkodásra.

Én elfogadtam ezt,nem emiatt mentünk szét,de attól még vágytam rá,hogy egyszer-kétszer kiadós eszmecserét folytassunk egy-egy tök random témáról,anélkül,hogy onnan kéne kezdenem,hogy azt eszik-e vagy isszák.

2014. márc. 3. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!