Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehetek feljelentést a szüleim...

Tehetek feljelentést a szüleim ellen? . (többi lent)

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy apám folyamatosan ver, nem kapok normális ételt, és rajtam kivül 2 unokatestvéremmel az anyámmal és nővéremmel élek egy szobában! Az iskolába nem fizetik be a szüleim az osztálypénzt, sosem kapok ruhát, és a ház nagyon romlott ahol élek! nem tudok nyugodt lenni, folyton zaj van és pihenni sem tudok. nem tudok megfürdeni se semmi! a hát folyton koszos, és sáros korhadt a fa padló! nincs normálisan étel, nyugalom, és semmi magánszférám ninsen! és még a szülei mvernek is és folyton orditoznak velem a semmiért is!!!

Tehetek feljelentést a gyámügyön? figyelembe veszik a problémám? már nem birom tovább nagyon rosszul érzem magam!!!!kérem a további válaszokat, elég nagy a probléma és nagyon fontos lenne!

#szülő #Gyámügy #rossz körülmény!
2014. ápr. 26. 18:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
85%
Ja,bocsi,utolsó előttinek írtam,csak mire a mobilnet elküldte a putriból a válaszom, új válasz is érkezett. Egyébként hová valósi vagy kérdező?
2014. ápr. 26. 20:23
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Már nem fog válaszolni mert lelőttem a poént, ilyenkor már nem szoktak. (16-os voltam)
2014. ápr. 27. 10:36
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

19-es!

Lehet, hogy feltűnt az osztályfőnökének, de a tanárok általában előbb gondolnak arra, hogy a gyerek nem fürdik,ha magatartási zavarai vannak akkor az, hogy simán "rossz gyerek" mint elhanyagoltságra/családon belüli erőszakra.

2014. ápr. 27. 14:03
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Hogy vagy kérdező? Elmondtad az osztályfőnöknek? Mi történt?
2017. márc. 30. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!