Tehetek feljelentést a szüleim ellen? . (többi lent)
Az az igazság hogy apám folyamatosan ver, nem kapok normális ételt, és rajtam kivül 2 unokatestvéremmel az anyámmal és nővéremmel élek egy szobában! Az iskolába nem fizetik be a szüleim az osztálypénzt, sosem kapok ruhát, és a ház nagyon romlott ahol élek! nem tudok nyugodt lenni, folyton zaj van és pihenni sem tudok. nem tudok megfürdeni se semmi! a hát folyton koszos, és sáros korhadt a fa padló! nincs normálisan étel, nyugalom, és semmi magánszférám ninsen! és még a szülei mvernek is és folyton orditoznak velem a semmiért is!!!
Tehetek feljelentést a gyámügyön? figyelembe veszik a problémám? már nem birom tovább nagyon rosszul érzem magam!!!!kérem a további válaszokat, elég nagy a probléma és nagyon fontos lenne!
Próbálj segítséget kérni, beszélned kell valakivel, iskola pszichológussal, vagy tanárral, hogy mit tehetnél. Hány éves vagy? Lenne hova menned?
Hasonló helyzetben voltam én is anyámmal, de nekem elváltak a szüleim, így apuhoz még tudtam menni.
Igen, tehetsz.
Iskola, kerületi családsegítő, rendőrség, nane.hu
És rokonnál fognak elhelyezni vagy intézetben vagy nevelőszülőknél.
Hány éves vagy? Esetleg az iskola kollégiumába is mehetsz, hogy egyedül élj és kaphatsz mellé egy hivatali gyámot, ha elég idős vagy.
És mikor lesz a szülinapod?
Mert utána Te döntheted el, kivel, hol akarsz élni, addig meg a hivatal dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!