Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoljak róla, mire...

Mit gondoljak róla, mire számíthatok? Megcsaltam, most mi lesz?

Figyelt kérdés
Az a történet, hogy régebben párszor megcsaltam a férjem, mert rossz volt a kapcsolatunk, és azt hittem ő is csal. Most elmondtam neki, rengeteget beszéltünk róla, és kiderült, hogy én sokkal több dologba mentem bele mint ő. Megbocsátott, de azt mondja örökre megváltozott minden. Mondtam neki, hogy megbízok benne, de azt válaszolta: ne bízz, én sem bízok magamban! Nem tudom mit akar. Sosem volt az a nőcsábász típus, de mivel jól néz ki, mindig akadtak nők, akik körülötte legyeskedtek. Most még jobban ad magára, és látom, hogy mindenhol flörtölnek vele a csajok. Eddig láttam a szemében, ha valami nem volt rendben, de most mintha nem is az ő szemei lennének. Nem tudom, mit gondoljak! Tapasztalat?
2009. dec. 23. 23:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 18:14..

És akkor hogy zárnád le,ha ő nem akarja?Két éve(majdnem 3)elváltunk és nem tudok töle megszabadulni.A kisebbik lányom 4 éves és azota nem voltunk együtt amiota elkészült és mégsem tudom lekoptatni...

2009. dec. 27. 19:19
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
"Eddig láttam a szemében, ha valami nem volt rendben, de most mintha nem is az ő szemei lennének." Ez az, ami engem megijesztene, ha a helyedben volnék. Ugyanis azt jelenti, hogy valami nagyon-nagyon fontosat eljátszottál a férjeddel való kapcsolatodban. Valóban, semmi sem lesz már olyan, mint régen volt.
2009. dec. 27. 20:22
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy megcsalás akkora törés az ember életében amin nem is lehet túllépni soha.

Mindig ott marad a tüske, akkor is ha szereted még. Engem megcsalt a férjem egyszer, megbocsátottam mert láttam rajta h megbánta, azóta mintaférj. Az én szememben már nem ugyanaz az ember, vannak boldog pillanatok, de van amikor rámtörnek az emlékek és csak sírok, mert valami olyan veszett el amit visszahozni nem lehet.

Van egy kisfiunk is, mások szemében a tökéletes család! De számomra már régen nem vagyunk azok! Csak a gyerek tartja bennem a lelket h rendes családban nőjön fel, h ne szenvedjen hiányt apai szeretetben. Már nem vagyok boldog, és vele már nem is leszek.

2009. dec. 27. 20:35
 24/28 A kérdező kommentje:
Én is megkaptam tőle,hogyha nem lennének a gyerekek,már régen külön élnénk! Azt nem értem, ha már milliószor átbeszéltük, minek hozza fel újra a dolgokat! Hányszor kell még megbeszélnünk? Meg azt sem érti meg, hogy miért nem mondtam el elsőre mindent, hanem csak a beszélgetések alatt tudtam elmondani a részleteket. De nagyon nehéz volt Neki elmondani. De hogyan magyarázzam ezt el neki?
2009. dec. 27. 20:53
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért kérdezget mert megtörtént többször is.Azért bocs,már de ezt elég nehéz elhinni, h egyik sem jelentett semmit. Úgy értem, vszínű ő sem hiszi el. Ő is megcsalt?Mert azt hitted ő is, végülis??

Csorba esett a büszkeségén, megrendült a bizalom, ennyi.De nem hinném h a gyerekeket ki kéne tenni egy válásnak, ha egyébként nyugis a hagnulat, és ők ezt nem veszik észre.

2009. dec. 27. 22:48
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Sztem pont jó h vannak gyereke, mert így első indulatból nem tudtatok szétmenni!Muszály megoldatonotok a dolgokat!!!Készülj fel, h sokat kell bizonyítanod, és már semmi sem lesz olyan mint régen!!
2009. dec. 27. 22:53
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem is megcsalt a férjem, baromi nehéz volt megbocsátanom és megértenem. Rossz időszakunk volt, de ennyire azért nem, aztán a megcsalás elmélyítette az időszakot. Ő is őszínte volt ( nem kaellett volna annyira), elmondta, hogy másba szerelmes, de engem is nagyon szeret, aztán már nem és kezdődött az ingázás annak ellenére, hogy kértem élje meg és kiraktam.

Akkor amikor végleg lezárta, nagyon sokat beszétünk róla, nekem így sikerült feldolgoznom, neki viszont ez nem a kedvenc témája volt, utált róla beszélni.

Azért érdeklik a férjedet a részletek, mert összehasonlítja magát vele, hogy miben volt jobb, de ne árulj el túl sok részletet, mert ez mélyíti a válságot. Én is nagyon sokat kérdeztem és utána abba betegedtem bele, aztán ezért megint kérdeztem és aztán meg abba.

Egy mély válságot úgy lehet lezárni, hogy többet nem néztek vissza rá és újra kezditek a kapcsolatotokat. Neked kéne valamit tenned, ami csak neki szól, hogy újra higgyen benned és a kapcsolatotokban.

2009. dec. 27. 23:11
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár volt elmondani. Én a teljes őszinteségben hiszek a házasságon belül, de vannak nagyon indokolt kivételek, és ez az. Ha szívből megbántad amit tettél, jobb lett volna letenni és nem háborgatni őt ezzel. A férfiak betegesen tudnak képzelődni arról , más pasik miket tesznek / tettek a feleségükkel. Az enyémhez szűzen mentem, de még azon is nehezen tette túl magát az elején, hogy előtte más is megcsókolt. Képzelődött mindenfélét és szenvedett tőle. A te párod is ezt teheti most.

A kapcsolatotok valszeg sose lesz a régi. Szurkolok, hogy helyre tudjátok hozni.

2009. dec. 28. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!