Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoljak róla, mire...

Mit gondoljak róla, mire számíthatok? Megcsaltam, most mi lesz?

Figyelt kérdés
Az a történet, hogy régebben párszor megcsaltam a férjem, mert rossz volt a kapcsolatunk, és azt hittem ő is csal. Most elmondtam neki, rengeteget beszéltünk róla, és kiderült, hogy én sokkal több dologba mentem bele mint ő. Megbocsátott, de azt mondja örökre megváltozott minden. Mondtam neki, hogy megbízok benne, de azt válaszolta: ne bízz, én sem bízok magamban! Nem tudom mit akar. Sosem volt az a nőcsábász típus, de mivel jól néz ki, mindig akadtak nők, akik körülötte legyeskedtek. Most még jobban ad magára, és látom, hogy mindenhol flörtölnek vele a csajok. Eddig láttam a szemében, ha valami nem volt rendben, de most mintha nem is az ő szemei lennének. Nem tudom, mit gondoljak! Tapasztalat?
2009. dec. 23. 23:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%

Tisztességes ember nem csalja meg a párját.Ha nem jó vele,akkor megszakítja a kapcsolatot,és idővel újat kezd.

Ezekután nem biznék benned többé a párod helyében.Ha megont lesz valami vitátok,akkor megint megcsalod?És ha ő csal meg téged?

2009. dec. 26. 18:14
 12/28 anonim ***** válasza:
64%
Előbb-utóbb el fog hagyni, most még emészti a dolgokat, de szerintem is jól teted, hogy elmondtad, nem jó hazugságban élni, tapasztalatból tudom!
2009. dec. 26. 18:28
 13/28 anonim ***** válasza:
54%

ÉN is csaltam és lebuktam! Bosszúból Ő is csalt, de mi jól vagyunk azóta eltelt 10 év és lett 2 gyerekünk!

Most nem mondom hogy bízik bennem, de nem vagyunk féltékenyek, mert hisszük, hogy ez többet nem fordul elő!

A nagy (Őrül) szerelem és a jó sex kihúzta a bajból a kapcsolatunkat!

2009. dec. 26. 18:58
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Meg vannak szamlalva a napjaitok.Konyveld el magadban lassan de biztosan hogy ennek a pasinak lottek.Gyerekek ugye nincsenek?
2009. dec. 26. 19:23
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Megtörtént dolgot meg nem történtté tenni nem lehet. Azt hogy tisztességes ember nem csalja meg a társát, nagyon könnyű leírni annak, aki még sosem került ilyen szituációba. Nem csaltam meg a feleségeimet, tehát lehetne nagy a pofám, de tisztességes ember nem üti meg a feleségét, soha semmilyen körülmény között sem, de én az első feleségemmel megtettem. Az se jobb, mint a te helyzeted, hidd el. Mi a feleségemmel megbeszéltük a legelején, hogy nincs gusztustalanabb, mint a másikat megcsalni, semmire sem megoldás, csak végleg tönkre tesz mindent, de: két lábbal állok ezen a földön, és tudom, hogy lehet olyan helyzet akár az én akár a feleségem életében, amikor azt is megtesszük, amiről azt gondoltuk, soha nem lennék rá képesek. Tehát, én azt kértem a feleségemtől, hogy ha bármikor bármi megtörténik, legyen annyira tisztességes, és mondja el, aztán én eldöntöm hogy megtudom, vagy meg akarom neki bocsátani. És ugyan ezt fordítva is megígértem, el is várja tőlem. Azok a férfiak ott voltak, amikor nem kellett volna, és azok a dolgok megtörténtek, amiknek nem kellett volna, és nincs olyan rejtett titok, ami egyszer napvilágra ne kerülne! Inkább így mint egy még rosszabb szituációban! Az élet tud olyan helyzeteket produkálni, amit meg sem gondolna az ember. A barátod nagyon nehéz helyzetben van! Azt csak te tudod, kivel mi történt, egyben biztos lehetsz, a barátod fantáziája sokszorosan kiszínezve adja vissza azt, amit azok a férfiak tőled megkaptak. Viszont a kapcsolatotoknak az az egyetlen esélye, ha teljesen meg tudja bocsájtani! Megbocsájtani valamit azt jelenti, hogy elfelejtem, mint ha soha meg sem történt volna, és soha többé nem emlegetem fel. Ez emberi erőt meghaladó feladat, ismerek olyanokat, akiknek ez sikerült, de én nem szeretném ezt átélni. Tudsz-e segíteni a barátodnak? Nem, és igen. A harcát neki kell megvívnia legbelül. Ebbe nem tudsz bele szólni. De azt mindenképp tudnia kell, hogy szereted, mellette állsz ha kell, félre állsz ha kell, és vársz rá ha kell. Ha vissza csal, az nem megkönnyíteni, hanem még bonyolultabbá fogja tenni az egészet.
2009. dec. 26. 19:24
 16/28 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a legjobb, ha felkészülsz a legrosszabbra, de bíznod kell a kapcsolatotokban.A párod ne lássa, hogy szorongasz az esetleges lépéseitől, mert lehet, hogy ezzel taszítod bele abba, hogy ő is megcsaljon.Ahogy elnézem itt a legtöbben elítélnek téged, de ne hallgass az ilyen írásokra.Szerintem a párod egy kicsit a saját önbizalmát próbálja a flörtökkel erősíteni, mert valószínűleg veszített belőle.Szerintem csak biztosítani kell a párodat, hogy még mindig szereted, és növeld a férfiúi büszkeségét.Így ismeretlenül ezzel a tanáccsal szolgálhatok.Remélem minden rendbe jön köztetek, és pár év múlva csak egy rossz gondolat lesz.Sok sikert!
2009. dec. 26. 21:31
 17/28 anonim ***** válasza:
55%
Kituntetest az oszintesegert nem varsz?
2009. dec. 26. 22:35
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
Miért akkor inkább hallgatnia kellet volna a dologról?Legalább elmondta őszintén.Mert megbánta amit tett.Az őszinteség igenis nagyon fontos.
2009. dec. 26. 23:41
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
BÁRMI lehet! Látod, vannak példák bőviben minden irányba. Attól függ, akarjátok-e mindketten, hisztek-e egymásban.
2009. dec. 27. 18:02
 20/28 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy meg iszonyú sok a sérelem bennünk, mert ennyire komolyan veszzük ezt a monogám izét és ha több év házasság után némelyeket elkap egy vágy, megkövezzük őket, mint aljas bűnösöket.

Ugyan már!!!!!

Nem lehetnénk egy picit kevésbé szigorúak? És akkor esetleg több házasság megmaradna? Mert csak egy félre.q.rás volt, nem több, miért menjen rá a házasság? De ha te magadnak a megbocsátást szeretnéd, neked sem szabad ám frászt kapnod a férjed nyakkendőjén csüngő libáktól!!!

2009. dec. 27. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!