Mit gondoljak róla, mire számíthatok? Megcsaltam, most mi lesz?
Tisztességes ember nem csalja meg a párját.Ha nem jó vele,akkor megszakítja a kapcsolatot,és idővel újat kezd.
Ezekután nem biznék benned többé a párod helyében.Ha megont lesz valami vitátok,akkor megint megcsalod?És ha ő csal meg téged?
ÉN is csaltam és lebuktam! Bosszúból Ő is csalt, de mi jól vagyunk azóta eltelt 10 év és lett 2 gyerekünk!
Most nem mondom hogy bízik bennem, de nem vagyunk féltékenyek, mert hisszük, hogy ez többet nem fordul elő!
A nagy (Őrül) szerelem és a jó sex kihúzta a bajból a kapcsolatunkat!
Amúgy meg iszonyú sok a sérelem bennünk, mert ennyire komolyan veszzük ezt a monogám izét és ha több év házasság után némelyeket elkap egy vágy, megkövezzük őket, mint aljas bűnösöket.
Ugyan már!!!!!
Nem lehetnénk egy picit kevésbé szigorúak? És akkor esetleg több házasság megmaradna? Mert csak egy félre.q.rás volt, nem több, miért menjen rá a házasság? De ha te magadnak a megbocsátást szeretnéd, neked sem szabad ám frászt kapnod a férjed nyakkendőjén csüngő libáktól!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!