Mit gondoljak róla, mire számíthatok? Megcsaltam, most mi lesz?
Popper Péter mondta egyszer egy előadásán hogy:
Meg is csaltad meg még el is mondtad neki, h rúgj bele mégegyet.Hát milyen ember az ilyen aki csak a saját lekifurdalásán akar könnyiteni,ezért még meg is bántja a másikat.
-----------------
Nem akarsz hazugságban élni??
Ha elmondod neki attól még abban élsz!!!
Mi az h a legjobb férj a TIed,akkor miért csaltad meg,csak mert volt egy kis affér?
-------------
Már sosem fogtok tudni tisztelettel és szerettel nézni egymásra ezekután ,sajnos.
Én nő vagyok és fordított helyzetben vagyok.
Engem csaltak meg. Nem volt egyszerű, de végülis megbocsátottam neki, együtt maradtunk, sőt évről évre jobb a kapcsolatunk. Most úgy tűnik érdemes volt végigküzdeni az utóbbi éveket egymásért. De ez most mindegy.
Ennek ellenére soha nem lesz már az a bizalmam benne, mint ami azelőtt volt! SOHA!
S ezt nálatok is így lehet. Készülj fel rá, hogy ugyanazt az szeretetteljes embert már soha nem fogod visszakapni, (bár ettől még szerethetitek egymást). Sőt nagyon nagy az esélye, hogy szép lassan, vagy egy hirtelen fordulattal kigyalogol a kapcsolatotokból.
Nálunk sem garantált, hogy ez előbb-utóbb nem fog bekövetkezni. Pedig tényleg ezerszer megbeszéltük, megszeretgettük azóta egymást. Mégis megmaradt a gombóc bennem, hogy megtette....
EGyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ekkora törést maradandó érzelmi károsodás nélkül meg lehet úszni egy kapcsolatban.
Tudod, én csak azt nem értem, miért éri meg egy-két félrekúrásért kockáztatni egy működőfélben lévő kapcsolatot?
Ha időben elkezdtetek volna beszélgetni, talán hamarabb kiderült volna, hogy gondol a másik a félrekacsintgatásról.
És Te tudsz ezekután tisztelettel és szeretettel nézni rá?
És forditva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!