Baj, ha féltékeny vagyok a "normális" családokra?
Mindig féltékeny vagyok azokra a gyerekekre, akiknek van normális családjuk és nem szenvednek hiányt semmiben. Engem 2 évesen elhagyott az apám, azóta anyám nevel egyedül. Még a nagymamám van, akire számíthatok, de anya és ő állandóan veszekednek, meg ordítoznak egymással már kiskorom óta. Anyu nem talál munkát, javarészt a nagyi pénzéből élünk. Állandó viták mennek amiatt, hogy apám nem segít, anya nem talál rendes munkát, pedig diplomás, tanult nő. Annyira szar látni, hogy vannak olyanok, akiknek az apja, meg anyja szeretik egymást, közös családi programokat találnak ki, nem ilyen csonka családban kell élniük, ahol állandóak a veszekedések. Irigylem például a kislányokat az utcán, akik az apukájukkal mennek és annyira mérges vagyok, hogy mikor én ennyi idős voltam, az apám nem volt képes elvinni engem ide-oda, nem játszott velem, nem tanított meg az életre. Utálom az ünnepeket, utálom, hogy nekünk semmi sem sikerül, utálok élni is már. Jön a karácsony és megint azon veszekednek itthon, hogy apám nem küld pénzt, így nem tudnak nekem ajándékot venni, mert nincs miből. Ez annyira szar..Látni, hogy mások hogy várják és készülnek a karácsonyra, mi meg valószínűleg akkor is "ölni" fogjuk egymást. Legszívesebben lelépnék itthonról valami haveromhoz, de persze akkor tuti a rendőrökkel hozatnának haza. Már annyira utálom ezt az egészet, hogy minden olyan nehéz és olyan boldogtalan vagyok szerető család, meg apa nélkül. Önzőség, hogy féltékeny vagyok azokra, akiknél minden olyan jól alakul?
16L
szia! egyátalán nem baj, én is tökéletesen megértelek.Azt is csodálom, hogy eddig hogy tudtad ezt elviselni. nekem csak fél éve váltak el a szüleim(énis 16 vagyok)és iszonyat nagy sokk volt, legfőképpen, mert legkevésbé sem számítottam rá.
ez az első karácsonyunk meg szülinapom úgy, hogy apu nincs velünk,és elég borzasztó,még most is mindig elsírom magam ha elmegy,meg ha plázákban ha meglátok családokat együtt, akkor is mindig sírok. nagyon nagyon sok kitartást kívánok neked, meg boldog karácsonyt!!<333
Nagyon sajnállak!
Az én szüleim is elváltak, de szerencsére rendszeresen találkozok apukámmal.Nálunk viták sincsenek.
Mindegy nem akarlak jobban elszomoritani.Sok sok erőt és Boldog Karácsonyt kívánok neked!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!