Ettől lenne rossz férj és apa? Látványosan fiút akart és szereti tudni, hogy mire költöm a pénzt?
Férjem nagyon szeretett volna kisfiút, mikor kiderült, hogy az első gyerek kislány csalódott volt. Ettől függetlenül izgult terhesség alatt, imádja születésétől a lányunkat. Nekem is rosszul esett akkor, de elfogadtam, hogy azt mondja nem tehet az érzés ellen. Mikor a doki szabad utat adott szülés után, rögtön mondta, hogy ha úgy érzem jöhet a második gyerek. Picit féltem, de vállaltuk, kisfiú lett. Ezek a dolgok akkor mikor történtek engem is megbántottak kicsit, de azóta látom hogy szeretetben semmi különbséget nem tesz a gyerekek között. Sőt a kislánnyal talán még meghittebb a kapcsolat, ha lehetséges, de tényleg álom apa, jobbat nem kívánhatnék neki.
Másik
Ő keres, én itthon vagyok. Még fél naposak az oviban a gyerekek, később nem tudom hogy lesz, teljes állást nem szeretnék. Soha nem éreztem, hogy kihasználná a helyzetet. Arra költök amire akarok, gyerekekre, magamra, nem sajnálja soha a pénzt. Én választok nagyobb tételeknél is (ház, autó, nyaralás). Annyi, hogy szereti tudni mennyit költök. Pl. mennyi a gyerekek sportjai, enyém, vettem e több ruhát valamelyikünknek. Nem blokkozunk, vagy mondok árat, csak megmutatom, elmondom, kb. tudja saccolni. Szerintem ezt meg lehet beszélni. De közben sokszor látom, hogy ő vett valamit, nem mondja külön. Eddig nem zavart. Most is lehet csak azért, mert egy barátnőmmelbeszélgettünk ezekről. Tényleg nem érzem elnyomottnak magam, de néha van ami nem tetszik. Közben máskor úhy gondolom csak kíváncsiságból kérdezi mit csináltam, mire költöttem stb.
Szerintetek hol van a határ? Honnan elnyomó az egyik fél?
Még annyit, hogy 10 éve vagyunk együtt, soha semmit nem tiltott, vagy kért hogy ne tegyem (barátnös hétvége, buli) mindent megad amit szeretnék, csak ezek a beszámoltatások vannak úgymond
Amikor mar ennyi szabadidod van akkor kezdenek jonni a problemak. Nalunk legalabbis akkor jottek. Ha valakinek nincs problemaja, akkor kreal maganak. (Szemely szerint mi majdnem elvaltunk. Es sok-sok parhuzamot velek felfedezni koztetek es koztunk.)
Amugy elegedett vagy?
#31,
"Nálunk egy gyerek vagy, szorongunk egy hülye panelbe, max a turiba járok vásárolni"
És ez a kérdező hibája szerinted? Ő feltett egy kérdést, ő ezt problémának érzi, ennyi. Arról, hogy ti egy panelben nyomorogtok és nincs pénzetek, arról kizárólag ti tehettek, nem pedig a kérdező. Talán nem ilyen bunkó stílusban kellene válaszolnod, csak azért, mert irigy vagy.
" Én nem irigy vagyok, csak próbálok rávilágítani, hogy mennyire semmit mondó a hölgy kérdése."
Ha nem vagy irigy, akkor miért nem lehet mindezt normális stílusban közölni?
Még sosem hallottad azt a mondást, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb? Szerinte ez gond, szerinted meg jelentéktelen. A hajléktalanok szerint meg te vagy a hülye, amiért azon problémázol, hogy egy panelban laksz, ők bezzeg örülnének neki.
Ugye érted a gondolatmenetet? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!