Egy hosszú kapcsolat után a férfi rögtön barátnőt talál magának. Aztán el is henceg róla nekem. Nagyon zavar. Én még nem léptem túl. Hogyan lépjek túl?
Köszönöm a sok választ! Igazatok van, mindenkinek.
Ami elmúlt, elmúlt, már talán rég elmúlt. Én is azt bánom jobban jelenleg, hogy mindig csak vártam arra, hogy történjen valami. Rég el kellett volna már hagynom őt, a fentebb írt dolgok miatt. Én is úgy gondolom, hogy azért nem mond A-t vagy B-t, mert tartaléknak tart, ismer, tudja milyen vagyok, annyira biztos pont voltam neki az életében mint pl a szülei. És ugyanúgy a szüleiért sem tett semmit, hiába kérték meg akármire. Utolsó volt a család, én és a szülei. Előbb volt a munka és a haverok. Mert a haverok is mindig tudnak újat mondani, bohóckodni. Én meg én vagyok a család meg a család, rólunk tud mindent, mi nem vagyunk érdekesek már. Se a családjával sem velem nem ment el sehova! De az anyja az anyja, ő úgy sem tud mit tenni, mert a fia és mindig is a fia marad. Én meg nem fogom ezt egy életen át elviselni hogy az utolsó vagyok.
Fáj hogy ilyen hamar túllépett és jól érzi magát egy új lánnyal, aki most még érdekes. Nekünk is nagyon jó volt az első 3 év. Aztán mintha elvágtak volna valamit.. És még ez után is több mint 3 évig voltunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!