30 körüli férfiak, nálatok mennyire rontja le a hosszú távú kapcsolat esélyét az, ha a nőnek van egy gyereke?
A kisgyerekes egyedülálló anyáktól is kérdezném: milyen tapasztalataitok vannak a gyerektelen férfiakkal való kapcsolatokat illetően?
(27 éves nő)
Hát én csak saját példámból tudok úgy erre válaszolni,hogy nincs is gyerekem.Én megkérdeztem a férjem,hogy akkor is kellettem volna e ha van gyerekem és azt mondta,hogy nem.Valószínű nem is állt volna velem szóba.Szereti a gyerekeket de nem tudná másét nevelni teljes szívéből.
Még jó,hogy nincs gyerekem,viszont jövőre tervezzük a közöset.Ő legalább őszinte volt úgy gondolom.Gondolom támadnak itt most majd ezért de nem érdekel.
Én csak anyum példáját tudom leírni:
Még nem volt 30 amikor megözvegyült,ott volt 3 kisgyerekkel,alig 1 év után lett egy rövidebb kapcsolata,utána egy 8évig tartó,annak most lett nemrég vége,de már most van olyan udvarlója aki fiatalabb nála(35körül van a "srác"),úgyhogy szerintem te is találsz majd valakit:)
Tényleg kérdező te miért ennyire kisarkítva gyerektelen férfit keresel, ha van már gyereked?
Na őszinte válaszod után,meg is kapod a kérdésedre a választ.
Köszönöm az őszinte válaszokat.
Nem kimondottan gyerektelen férfit keresek, hanem úgy van, ahogy az egyik válaszoló írta: a kérdés ilyen módon való feltevésének oka az, hogy van "kiszemeltem". Illetve ő szemelt ki engem a munkahelyünkön, viszont azt még nem tudja, hogy van egy 3 éves fiam.
Akkor viszont mihamarabb tudatni kell vele,hogy van a kicsi.Lehet nem zavarja mert nem vagyunk egyformák,de ha kicsit is meginog akkor ne sok jóra számíts!
BUÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!