Lányok, nők hogy jöttök ki a párotok/férjetek nővérével/húgával?
Van barátom 2 éve, neki van 1 nővére 36 éves (lánya illetve élettársa) van!
Nos a mi kapcsolatunk semmilyen,mikor bemutatott neki a barátom, akkor normális volt,szajkozta hogy ő mennyire őszinte,ő mindenkinek megmondja a frankot stb.stb! Barátom meg csodálkozik,hogy nem beszélgetek vele,mert nincs miről!Előttem jó "arc" aztán barátomnak meg Mindig mondja a magáét,illetve bemocskol facebook-on!
Semmi kedvem nincs felmenni hozzájuk! Akárhányszor városba voltunk,barátom mondta h menjünk fel,én meg megmondtam nincs kedvem stb! Pl 2 éve karácsonykor odamentünk hozzájuk,vittem ajándékot,ők meg semmit nem adtak(jó nem kell) még puszi,se egy olyan h héé Boldog Karácsonyt vagy hasonlót!Ez eléggé bántott!Soha nem ártottam a testvérének! Ti jól kijöttök?
4,5 éve vagyunk együtt,egy húga és egy nővére van.
Eleinte a nővére volt az aki távolságot tartott,és a húga meg nagyon be akart vágódni,aztán szépen megismertem Őket és a nővérét nagyon megszerettem,jókat beszélgetünk,bulizunk,szórakozunk együtt,nem találkozunk olyan sűrűn,mert Ő ráadásul az ország déli részén jár egyetemre,mi meg északon lakunk,de évi 2-3 alkalommal biztosan,és nyáron.A húga viszont nagy csalódás volt,lusta,buta semmit nem csinál,életképtelen
na elküldte bocsánat
ezek mellett igénytelen,mindig csak panaszkodik,hogy is mondjam nem túl kulturált,érdekes mert a család többi részére ezek egyátalán nem jellemzőek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!