Akinél apás szülés volt: hogyan reagált a férjetek? A későbbi időszakban nem változott a szexuális vonzalom?
Én ott voltam.Nagyrészt a feleségem fejénél a kezemet fogta.Az meg,hogy volt vér meg egyéb más dolog.Istenem.Az a legkevesebb.Disznóvágásnál még cifrábbak vannak...
Én örültem,hogy láthattam megszületni a lányunkat!
Én is nő vagyok.A mi családunkban volt ilyen, igaz, a dédszüleimnek.Dédipapára annyira rossz hatással volt a látvány, hogy utána nem nagyon volt szex többet közöttük.Bár állítólag azért nem, mert ő azt mondta, hogy nem akarja még egyszer kitenni a feleségét ilyen szenvedésnek, mint a szülés.
Az tuti, hogy én nem szeretném, hogy a férjem bent legyen a szülésnél.Ha ő nagyon, nagyon ragaszkodna hozzá, akkor lehet, hogy belemennék,de én nem tartom jó ötletnek.Egyszerűen semmi keresnivalója nincs ott, segíteni úgyse nagyon tud, azt meg minek nézze, hogy én ott fetrengek.Attól, hogy kint várakozik, még ugyanúgy szeret.Különben szerintem ezt a dolgot általában inkább a nők szokták erőltetni...
Nyilván alkattól függ, ki hogyan reagálja le. Van egy ismerősöm, aki férfi létére elájult a szülőszobán. Azt mondta, az asszony szenvedését meg az egész orvosi szituációt nem bírta (látott eszközöket, véres gumikesztyűt). Azt nem tudom, később köztük mi volt, de a házasság még most is tart.
Egy másik ismerősöm meg élete élményének tartja, hogy benn lehetett a szülésnél. Még a köldökzsinórt is ő akarta elvágni.
Nőknél szintén így lehet ez: van, aki nem akarja megosztani a dolgot, van, aki igen. Én az előbbiek közé tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!