Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinél apás szülés volt:...

Akinél apás szülés volt: hogyan reagált a férjetek? A későbbi időszakban nem változott a szexuális vonzalom?

Figyelt kérdés
Több olyan kérdést is olvastam mostanában, ami az apás szülésről szólt, erről jutott eszembe. Vajon hogy bírják a szülés végignézését a férfiak? Mik a tapasztalataitok? És a későbbiekre van-e hatása annak, hogy bent volt?
2014. febr. 18. 15:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy nem lehetne ezt a témát kulturáltan megvitatni. Nem kell mindenkinek egyetérteni, de az ilyen hozzászólásokra, mint a 22-es, semmi szükség nincsen. Beteg gondolkodásra vall.
2014. febr. 18. 16:52
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerencsére törölték is.
2014. febr. 18. 16:53
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen törölték ,az enyémmel együtt ... pedig én csak hangot adtam a véleményemnek . Megkérdőjeleztem ,hogy egészséges gondolkodású embernek tartja-e magát ... Nem volt 100-as,az biztos ! :D
2014. febr. 18. 17:19
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

En is bent voltam. Mind a 2-szer. Es semmire nem emlekszem, hogy ott lent mi tortent. Nem is lattam. A felesegemre meg a levegovetelere koncentraltam. Az egesz szules(vajudas nelkul) 30-45 perc volt. Amikor mar varrtak ossze, akkor en mar kint voltam a kicsivel. Ha jonne 3-ik, akkor bemennek ujra.

Szoval semilyen negativ emlekem nincs. Szex is rendben van.

2014. febr. 18. 17:22
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
A férjem benn volt a lányunk születésénél.Az elején nem tudta eldönteni és inkább a nem felé hajlott.Én totál rábíztam a döntést és biztosítottam róla,hogyha nem szeretne bejönni,nem sértődöm meg.Ahogy haladtunk a vége felé és jött az uh-ra,meg a szülőszobát megnézni,úgy változott a véleménye is.Elmondása szerint egyáltalán nem bánta,hogy benn volt,olyat pedig nem látott amit nem akart.Nem kell premier plánban végignézni.A férjem a fejemnél volt,tartotta a hátam kitolási szakasznál stb.A varrás alatt pedig beszélgettünk,fürdették a gyereket stb.Ő fogta meg előbb mint én :-)
2014. febr. 18. 19:28
 26/30 anonim ***** válasza:
80%
Az első szülésre önként jött be, a második előtt megkérdeztem, hogy bent akar-e lenni, azt válaszolta, hogy ki nem hagyná. Akkor már nagyon otthonosan mozgott, amikor a doki épp elvágta volna a köldökzsinórt akkor rászólt, hogy állj, az az ő dolga és elvette az ollót.
2014. febr. 18. 20:29
 27/30 anonim ***** válasza:
37%
Azért az rendkívül kedves az első válaszolótól, hogy a disznóvágáshoz hasonlította.
2014. febr. 18. 20:30
 28/30 anonim ***** válasza:
20%

A ferjem bent volt a vajudasnal,a vizsgalatok idejere es a kitolasi szakasznal viszont az orvos kovetkezetesen kikuldte.Jobb is igy,mert tamaszkent velem volt,megsem kellett olyat latnia,amit en sem szivesen latnek.

Oszinten szolva szerintem en is rosszul lennek ha valoban mindennel egyutt vegig kellene neznem egy szulest eloben.Sot felvetelrol is csak joval kesobb lattam termeszetes szulest,mert ha elobb teszem kizart lett volna,hogy gyereket vallalok.

2014. febr. 18. 23:38
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Bennvolt,sőt, nem csak végignézte,hanem segédkezett is rendesen,az ő kezébe csusszant ki a lányunk (szerencsére könnyű szülésem volt,és nagyon gyors,korházbaérkezés után egy órával kinn is volt). Nem borzasztotta el, a 6 hetet is alig bírta kivárni.1 éves a lányunk,7 hetes terhes vagyok,már mondta,hogy szeretné ha második babánk is az ő kezébe érkezne.
2014. febr. 20. 11:50
 30/30 anonim ***** válasza:
A férjem benn volt velem mindkét szülésnél, a fejemnél állt. Semmi olyat nem látott amit nem akart. Minden rendben van azóta is közöttünk, én azt tapasztaltam, hogy jobban csodál mint előtte:)
2014. márc. 19. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!