Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfenyegetek hogy betörnek...

Megfenyegetek hogy betörnek hozzám, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Hát nem is tudom mit mondjak én szégelem magam helyetük is hogy milyen emberek vannak föleg karácsonykor igy viselkedni :S na de ez van a lényeg hogy pár "kissebségi" illetövel öszevesztem lent a szemeteseknél (nem én provokáltam ) és megfenyegetek (nem bp-n lakom hanem töle 5 km-re lakihegy fele) hogy betörnek még ebben az évbe hozzám mikor nem vagyok otthon csak a feleségem. Hogy tudnám megvédeni a házamat (van egy kutyán foxterrier keverék az elég ugatos ) a rendörséghez nemtudok fordulni mert már probáltam és lese szarták meg ezek ilyen "kukás" rablo banda szoval név szerint sem tudom megnevezni öket de sajnos szobeszéd szerint elég rossz hirük van igy nem a levegöbe beszélnek sajnos. Kérlek titeket ötleteket adjatok mit tegyek a családom védelmére vagy mit szereljek be a házba hogyha "betörés mentes " legyen vagy nemtudom :S Nem magamat féltem , de a családom igen, és ezek a gerinctelen "embereket" gondolom nem kell bemutatnom kikröl beszélek és milyen aljasok ....
2009. dec. 22. 14:18
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
na ne már, hogy a rendőrség nem csinál valamit ilyen esetekben......
2009. dec. 22. 16:03
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

"az a gond hogy hiába verem ösze haverokal /kollégákal amikor este meg boszut álnak a családomon mert ezek aljas férgek nem egyenes emberek és fair play-röl nem is hallotak még"

Nem, de ők is ugyanúgy tudnak félni mint te! Ha mások meg akarnak félemlíteni, az egyetlen megoldás az, ha agresszivitással felelsz. Ha elég határozott vagy nem mernek majd újat húzni veled / bosszút állni.

Védelmi pénzre meg ne is gondolj, hisz azzal rontanál legtöbbet a helyzeteden.

2009. dec. 22. 17:37
 33/39 A kérdező kommentje:
Dehogyis ,tölem semmit nem huznak ki ezek a mocskos ******ok de az biztos ha bármivel beprobálkoznak találkoznak mr.vasrudal :) A barátaimnak szoltam hogy ma aludjon ott az egyik a házunkba (kolléga szoval tudja mit kell tenni igy nála a fegyver és vigyáz a családomra nagyon rendes töle ) Reggel megfenyegetem én is öket hiszen fenyegetésre -fenyegetésel válaszoltam de ezek tudjátok milyenek ...
2009. dec. 22. 18:49
 34/39 A kérdező kommentje:

Amugy egy kicsit már megnyugodtam viszont azt vettem észre hogy minden rossz dolog (majdnem minden rossz dolog ) ÁNY -ra végzödik ..kormány,patkány meg ugye :) Az is :)

Kicsit fellélegeztem igy nem lesz gond legalábis ma este biztos nem ...

2009. dec. 22. 18:51
 35/39 anonim ***** válasza:
75%
beszélj az orosz maffiával, majd elrendezik.
2009. dec. 22. 19:41
 36/39 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat irjatok ide ha irtok valamint (utolsonak szól valojában a többieknek köszönöm az eddigi váaszoakt ) köszi
2009. dec. 22. 20:02
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem irigyellek!Annyi a nyugodt ünnepeknek.Az a baj,hogy ezek osztódással szaporodnak.Ma megfenyegetsz 4-et, holnap nyolccal találkozol.Megveritek a nyolcat,holnapután 16 vár rád.Óvatosan,átgondoltan!Kellemes Ünnepeket!
2009. dec. 23. 09:23
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak igaza van. Egyszer egy srácot a suliban fejbedobott egy kis cigány kővel, ő odament hozzá és csak ordított vele. Másnap mentünk haza, és az iskolával szemben, a járdán álltak a cigányok:/ volt vagy 30... Szerintem hülyeség megfenyegetni őket, lehet csak jobban feldühíted őket így meg elfelejtik. Amúgy a kutya is jó ötlet, a házba tedd, hogy ne lássák hogy van a háznál, és akkor az úgy kicsit meglepetésszerű.

Vagy tényleg a riasztó ami még hatásos lehet. A rendőrséggel meg semmi nem érsz. Nagybátyjám egyszer beszólt mert megfenyegették őket, azvolt a válasz hogy amíg nem folyik vér, vagy nincs testi bántalmazás ők nem tehetnek semmit...(Y)

2009. dec. 23. 19:13
 39/39 anonim válasza:

Szia!

Történt valami azóta?

2011. aug. 21. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!