Megfenyegetek hogy betörnek hozzám, mit tudok tenni?
"az a gond hogy hiába verem ösze haverokal /kollégákal amikor este meg boszut álnak a családomon mert ezek aljas férgek nem egyenes emberek és fair play-röl nem is hallotak még"
Nem, de ők is ugyanúgy tudnak félni mint te! Ha mások meg akarnak félemlíteni, az egyetlen megoldás az, ha agresszivitással felelsz. Ha elég határozott vagy nem mernek majd újat húzni veled / bosszút állni.
Védelmi pénzre meg ne is gondolj, hisz azzal rontanál legtöbbet a helyzeteden.
Amugy egy kicsit már megnyugodtam viszont azt vettem észre hogy minden rossz dolog (majdnem minden rossz dolog ) ÁNY -ra végzödik ..kormány,patkány meg ugye :) Az is :)
Kicsit fellélegeztem igy nem lesz gond legalábis ma este biztos nem ...
Utolsónak igaza van. Egyszer egy srácot a suliban fejbedobott egy kis cigány kővel, ő odament hozzá és csak ordított vele. Másnap mentünk haza, és az iskolával szemben, a járdán álltak a cigányok:/ volt vagy 30... Szerintem hülyeség megfenyegetni őket, lehet csak jobban feldühíted őket így meg elfelejtik. Amúgy a kutya is jó ötlet, a házba tedd, hogy ne lássák hogy van a háznál, és akkor az úgy kicsit meglepetésszerű.
Vagy tényleg a riasztó ami még hatásos lehet. A rendőrséggel meg semmi nem érsz. Nagybátyjám egyszer beszólt mert megfenyegették őket, azvolt a válasz hogy amíg nem folyik vér, vagy nincs testi bántalmazás ők nem tehetnek semmit...(Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!