Megfenyegetek hogy betörnek hozzám, mit tudok tenni?
Nem szeretnék megfutamodni és azt se szeretném hogy a betörjenek/meglopjanak azt meg végkép nem hogy a családomat bántsák.
Az a gond hogy pénzem nem nagyon van erre hogy valakit felfogadjak vagy egy hightech berendezést vegyek de egy olcsobb ám praktikusab berendezést vagy riaszto még beleférne, csak nemtudom hol meg milyet és hogy használ-e.
ezt olvastam a honlapján : "A behatolásjelző és tűzjelző rendszerek egy része csupán helyszíni riasztást produkál, fényjelzéssel, szirénával jelzi, ha probléma van. Ez néha elegendő, hiszen elriasztja a betörőt, de az esetek többségében sajnos nem jelent megbízható védelmet. " mivel nem olyan intelligens lényekröl beszélünk szoval szerintem elképzelhetö hogy ez is elég lenne hiszen ha be akarnak jönnni és ekezd hangosan riasztani meg villogni akkor arra mindenki felébred és lehet el is menekülnek (ami a cél lenne )
Tudtok ilyen dolgokat ami hang és fény riasztó lehetöleg baráti áron ?
Én is csak a fentieket tudom kérdezni biztos hogy ismerik a címed? A többségnek csak a szája nagy lehet hogy csak rád akartak ijeszteni én is mentem már össze ilyenekkel
ráadásul munkába menet nekem is mondtak cifra dolgokat de látták hogy nem rosáltam be tőlük napi szinten arra
jártam de nem történt semmi remélem te se jársz rosszabbul a biztonsági járőr cégeknél azért körbenéznék
a neten is a vasrács és a figyelő szomszédok jó ötlet
legszélsőségesebb esetben a költözés de az hosszadalmas
és drága de a családot nem lehet pénzben mérni.Nem lehet egy pár hétre rokonokhoz barátokhoz menni és csak te legyél otthon?Ha a cumókat el is viszik ami gázos ugyan de legalább az igérgetőket tudod azonosítani egy házkutatás sokat megold de a rendörséget ismerve lehet
hogy ezzel nem mész semmire.Nincs itt valakinek zsaru ismerőse?
Riasztó, vasrács pffff, azzal semmit se fogsz érni! A biztonsági cég (ha tényleg komoly), egy vagyonba kerül, a kutya az jó, bár azt is meg lehet mérgezni...
Nem pökhendiségből mondom, de szerintem az egyetlen biztos megoldás az lett volna, ha akkor és ott te meg még 1-2 haver hülyére veritek őket, mert ezek csak abból értenek! Persze lehet, hogy te nem vagy egy ilyen erőszakos típus, de akkor viszont sok jóra ne számíts. Minél gyengébbnek mutatod magad, annál inkább fel fognak bátorodni. Szerintem valahogy próbálj erőt mutatni, fenyegetőzni, mert máshogy sajnos nem fognak leszállni rólad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!