Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfenyegetek hogy betörnek...

Megfenyegetek hogy betörnek hozzám, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Hát nem is tudom mit mondjak én szégelem magam helyetük is hogy milyen emberek vannak föleg karácsonykor igy viselkedni :S na de ez van a lényeg hogy pár "kissebségi" illetövel öszevesztem lent a szemeteseknél (nem én provokáltam ) és megfenyegetek (nem bp-n lakom hanem töle 5 km-re lakihegy fele) hogy betörnek még ebben az évbe hozzám mikor nem vagyok otthon csak a feleségem. Hogy tudnám megvédeni a házamat (van egy kutyán foxterrier keverék az elég ugatos ) a rendörséghez nemtudok fordulni mert már probáltam és lese szarták meg ezek ilyen "kukás" rablo banda szoval név szerint sem tudom megnevezni öket de sajnos szobeszéd szerint elég rossz hirük van igy nem a levegöbe beszélnek sajnos. Kérlek titeket ötleteket adjatok mit tegyek a családom védelmére vagy mit szereljek be a házba hogyha "betörés mentes " legyen vagy nemtudom :S Nem magamat féltem , de a családom igen, és ezek a gerinctelen "embereket" gondolom nem kell bemutatnom kikröl beszélek és milyen aljasok ....
2009. dec. 22. 14:18
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen nagyon profi hanghullámos riasztórendszer. A legprofibb az országban, viszont nagyon drága is. Elérhetőséget nem tudok, csak azt hogy tényleg nagyon profi...

Vagy egy fém baseball ütő az ágy mellé?

2009. dec. 22. 14:25
 2/39 A kérdező kommentje:
*** bocsánat mindenkitől az indulatos írásért és a fogalmazás meg a helyesírási hibákért csak nagyon féltem a családom és mérges is vagyok és most nemtudtam erre figyelni :/
2009. dec. 22. 14:27
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Vagy riasztó félét kellene venni. Vagy éjjeli őrt is lehet fogadni.
2009. dec. 22. 14:27
 4/39 A kérdező kommentje:
Elsönek : Megnézem a riasztot nemsokára még nem hallotam róla de utána nézek , az a gond hogy akkor akarnak betörni mikro nem vagyok otthon (este dolgozok ,éjszakás vagyok ) és a feleségem meg teszem azt 5-6 vagy egy tucat vagy mit tudom én menyien jönek ezek bandástul nemtudja megvédeni magát egy baseball ütövel ...
2009. dec. 22. 14:30
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Tudják egyáltalán hol laksz? Amúgy biztonsági rács az ajtókra-ablakokra és valami kegyetlen hangos riasztórendszert is üzemeltess be.
2009. dec. 22. 14:30
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan biztonsági cégek, amik felszerelnek a lakásodra riasztót, ami ha betörés van, náluk a központban jelez: öt percen belül kinn van egy csapat két méter magas security-s pasas :) Nálatok nincs a környéken ilyen cég?
2009. dec. 22. 14:32
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
ÉS a szomszédoknak nem lehet szólni hogy 1 kicsit nézzenek át ha valami gyanús dolgot látnak? és akk. hívhatják a rendőrséget.
 8/39 A kérdező kommentje:
Másodiknak : A risztó az jó ötlet én is gondolkoztam benne mint megoldásnak csak nemtudom milyet kellene , az éjeli őre sajnos nincs pénzem mert én is az vagyok :) és még1x anyit nemtudok kifizetni :/
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát az ilyen tényleg nem vicc szokott lenni, minket is fenyegettek már meg, meg is tették, de szerencsére beérték azzal ami a garázsba volt.

Lehet az lenne a legjobb ha nem lennétek otthon, inkább vigyék az értékeket, minthogy bajotok essen.

Vagy tényleg fogadjatok fel valakit aki lerendezi őket ha kell.

2009. dec. 22. 14:34
 10/39 A kérdező kommentje:
Sajnos tudják hol lakunk
2009. dec. 22. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!