Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfenyegetek hogy betörnek...

Megfenyegetek hogy betörnek hozzám, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Hát nem is tudom mit mondjak én szégelem magam helyetük is hogy milyen emberek vannak föleg karácsonykor igy viselkedni :S na de ez van a lényeg hogy pár "kissebségi" illetövel öszevesztem lent a szemeteseknél (nem én provokáltam ) és megfenyegetek (nem bp-n lakom hanem töle 5 km-re lakihegy fele) hogy betörnek még ebben az évbe hozzám mikor nem vagyok otthon csak a feleségem. Hogy tudnám megvédeni a házamat (van egy kutyán foxterrier keverék az elég ugatos ) a rendörséghez nemtudok fordulni mert már probáltam és lese szarták meg ezek ilyen "kukás" rablo banda szoval név szerint sem tudom megnevezni öket de sajnos szobeszéd szerint elég rossz hirük van igy nem a levegöbe beszélnek sajnos. Kérlek titeket ötleteket adjatok mit tegyek a családom védelmére vagy mit szereljek be a házba hogyha "betörés mentes " legyen vagy nemtudom :S Nem magamat féltem , de a családom igen, és ezek a gerinctelen "embereket" gondolom nem kell bemutatnom kikröl beszélek és milyen aljasok ....
2009. dec. 22. 14:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Látom nagyon meg vagy ijedve.Rendőrséggel meg lehet valamit beszélni,hogy vigyázznak,nézzenek a feleségedre.Riasztó is kell.Baseball ütőt azért mindenképp legyen az ágy mellett,az értékeket dugjátok el estére egy jó helyre.

Van gyerek a háznál? Kisbabátok?

2009. dec. 22. 15:05
 22/39 A kérdező kommentje:
Jah értem :)
2009. dec. 22. 15:06
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Paprikaspray,vagy valami ilyesmi is jó,ha az ágy mellett vagy a párna alatt van,ahonnan ki lehet gyorsan szedni,és lőni.
2009. dec. 22. 15:06
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg építtessetek be egy kisebb széfet, ahová az értékeiteket el tudod zárni.
2009. dec. 22. 15:24
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Gáz-riasztó fegyvert tarthat bárki 18 éves kor fölött a lakásában. 10-20 ezerért kapsz egyet, kiköpött mása az igazinak, de valódi lőszert nem tud lőni. Könnygáz, paprika-spray vagy vaktöltény mehet bele. Fegyverboltban találsz.
2009. dec. 22. 15:29
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Most lehet hogy oltári nagy hülyeséget írok gyaluljatok

le ha akartok de nincs arrafelé valami cigányvajdaféleség cigányönkormányzat,stb. ha fontosnak tartják a róluk kialakuló képet talán jobb lesz ha a saját fajtájuk beszélget el velük arrol hogyan kéne viselkedniük és mi

az hogy megfenyegetnek bárkit is?Pláne ha nem is nekik van igazuk!

2009. dec. 22. 15:31
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez jó volt:DDDDDD
2009. dec. 22. 15:35
 28/39 A kérdező kommentje:
Van egy 9 éves kislányom ,öt is féltem nagyon , 9mm-es löfegyvere van engedélyem (ma estére otthon hagyom a feleségemnél ) és a gáz fegyvert meg elviszem munkába , sajnos nem lenne szabad ezt tennem hogy éles löfegyvert adok a feleségemnek de jobban érdekel a családom önvédelme azaz a testi épsége mint a törvény. Sajnos az a gond hogy hiába törnek be hozzád és ha jogosan lelövöd vagy megvéded a házadat még a végén téged itélnek el... De ez csak egy nagyon felindult átgondolatlan megoldás a mai estére szeretnék egy riaszto felszerelést beszerelni hogy holnap már ne fájon emiat a fejem.
2009. dec. 22. 15:39
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg, az a cég miért nem jó, akik 5 percen belül odaérnek? Az én apukáméknál is ilyen van és tényleg megbízható. Én jobb megoldást nem tudok, ha van tuti, az ez.
2009. dec. 22. 15:57
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

hali

Nem tudom milyen környéken laksz ,de azt tudnod kell ,hogy ha ő támad akkor csak ugyan olyan energiával támadhatsz vissza szóval ha agyonvered te még börtönbe mert egy ártatlan romát megtámadtál aki épp csak körülnézett a házadban.Szánalmas magyar törvények...

Én a helyedben tennék fel valami bivaly erős rácsot az ajtóra esetleg az ajtóra valami kazánlemez a zsalukat valahogy megerősíteném pillangózárat rá.Nah ha ezt betörik akkor megérdemlik ,hogy agyon lődd őket a szolgálati fegyverrel...(vagy a kedves feleséged elküldöd karatézni)

Nem lesz olcsó muli megvédeni a lakást a dakotáktol sajnos.Esetleg a barátaiddal megkereshetitek őket és lebeszélhetnétek a betörésről.Talán áram a kilincsbe?:D

Esetleg ha mégis bemennének akkor szerezz az asszonynak paprika spray-t az annyira nem drága utána ha lefújta őket jöhet a rendőrség.Persze akkor nektek is költözni kell mert a köcsögök nem fognak békén hagyni:((((((

Amúgy a cigányok félnek a kutyától!

Remélem csak üres duma volt részükről.

2009. dec. 22. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!