Mi a megoldas? Szerintetek jogosan sertodtem meg?
Fogadjunk, ha egy pasi írta volna ezt be, hogy majd egy éve eltartja a feleségét, és a feleség szülei még drágább karácsonyi ajándék után követelőznek stb., az összes válaszoló elhordaná a csajt minden k.ur.vának. Itt mégis mindenki a nyomi férjet védi, a feleség meg alázkodjon meg teljesen, igaz, hogy ő dolgozik, fizet mindent, gondolom ellátja a háztartást, mos, főz, takarít a f.asz.ira, de ez kit érdekel? Éljen a nemek egyenlősége, hajrá Magyarország!
Szerintem a szülők egyáltalán nem előbbrevalók a házastársnál, főleg akkor nem, ha ilyen köcsögök. Ez egyébként a Bibliában is benn van, az ember elhagyja anyját, apját, és feleségével él (vagy valami hasonló). Én a helyedben megmondanám a férjemnek, hogy vissza se kell jönnie, szolgálja ki ezután meg dolgozzon rá anyuci, ha te úgysem számítasz semmit. Neki alapból ki kellett volna állnia melletted, meg kellett volna védenie, és helyretennie a szüleit, amint rád támadtak. Ebben a helyzetben ez lett volna a minimum.
Sajnos a 07.27-nek igaza van.
Mama kicsi fia lediplomázott nehogy már dolgozzon vmi alantasat.A feleség elvette mama pici fiát.Vhogy vissza kell szereznie.
A mama pici fia meg talált egy pótmamát aki eltartja ugy mint mamuci.
-Állj a sarkadra anyukám ha nem akarsz örök életedre a férjed 2. anyja lenni.!!!!
Előbb tisztázd magadban h miért hagyod magad igy kihasználni.
Mert hagyod.És utána dönts és lépj.
Beszéld meg a férjeddel h ez igy nem jó neked és neki sem
(kényelmi szempontbol persze igen )Változtassatok mindketten!
Ja és karácsonyra vedd meg magatoknak Csernus doki Nő / Férfi c.könyvét.
Sok boldogságot és szép karácsonyt!
Szerintem sok válaszoló nem olvasta el azt, hogy a t. férj mindhárom napot a szzüleinél szeretné tölteni egyet sem a feleségével, ha az nem megy át a szüleihez. Ennek fényében már más a helyzet: a t. férj elég gyerekesen viselkedik.
Ha nem mész át, hát nem mész át, ezt úgy "bosszulhatná" meg, hogy ő sem megy a Te szüleidhez, de nem úgy, hogy Veled nincs. Szóval igen, így jogos a panaszod. A férjed szerintem már ki van , beszélj vele, hogy megfogja még bánni, ha a szentestét sem veled tölti.Még jókor van, gondolja meg magát szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!