Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a megoldas? Szerintetek...

Mi a megoldas? Szerintetek jogosan sertodtem meg?

Figyelt kérdés
Osszevesztem a ferjem csaladjaval.Nem megyek at szentesten,csak az en szuleimhez.A ferjem tanacstalan hol karacsonyozzon.Csak nekem serto,hogy ez kerdeses??Nem mellettem lenne a helye?Ennyit er neki a hazassagunk?
2009. dec. 21. 22:21
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
89%

Fogadjunk, ha egy pasi írta volna ezt be, hogy majd egy éve eltartja a feleségét, és a feleség szülei még drágább karácsonyi ajándék után követelőznek stb., az összes válaszoló elhordaná a csajt minden k.ur.vának. Itt mégis mindenki a nyomi férjet védi, a feleség meg alázkodjon meg teljesen, igaz, hogy ő dolgozik, fizet mindent, gondolom ellátja a háztartást, mos, főz, takarít a f.asz.ira, de ez kit érdekel? Éljen a nemek egyenlősége, hajrá Magyarország!

Szerintem a szülők egyáltalán nem előbbrevalók a házastársnál, főleg akkor nem, ha ilyen köcsögök. Ez egyébként a Bibliában is benn van, az ember elhagyja anyját, apját, és feleségével él (vagy valami hasonló). Én a helyedben megmondanám a férjemnek, hogy vissza se kell jönnie, szolgálja ki ezután meg dolgozzon rá anyuci, ha te úgysem számítasz semmit. Neki alapból ki kellett volna állnia melletted, meg kellett volna védenie, és helyretennie a szüleit, amint rád támadtak. Ebben a helyzetben ez lett volna a minimum.

2009. dec. 22. 07:27
 42/45 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos a 07.27-nek igaza van.

Mama kicsi fia lediplomázott nehogy már dolgozzon vmi alantasat.A feleség elvette mama pici fiát.Vhogy vissza kell szereznie.

A mama pici fia meg talált egy pótmamát aki eltartja ugy mint mamuci.

-Állj a sarkadra anyukám ha nem akarsz örök életedre a férjed 2. anyja lenni.!!!!

Előbb tisztázd magadban h miért hagyod magad igy kihasználni.

Mert hagyod.És utána dönts és lépj.

Beszéld meg a férjeddel h ez igy nem jó neked és neki sem

(kényelmi szempontbol persze igen )Változtassatok mindketten!

Ja és karácsonyra vedd meg magatoknak Csernus doki Nő / Férfi c.könyvét.

Sok boldogságot és szép karácsonyt!

2009. dec. 22. 09:56
 43/45 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem sok válaszoló nem olvasta el azt, hogy a t. férj mindhárom napot a szzüleinél szeretné tölteni egyet sem a feleségével, ha az nem megy át a szüleihez. Ennek fényében már más a helyzet: a t. férj elég gyerekesen viselkedik.

Ha nem mész át, hát nem mész át, ezt úgy "bosszulhatná" meg, hogy ő sem megy a Te szüleidhez, de nem úgy, hogy Veled nincs. Szóval igen, így jogos a panaszod. A férjed szerintem már ki van , beszélj vele, hogy megfogja még bánni, ha a szentestét sem veled tölti.Még jókor van, gondolja meg magát szépen.

2009. dec. 22. 10:16
 44/45 anonim ***** válasza:
71%
Én a helyedben (a te helyzetedben) előre kértem volna, hogy ne vegyen nektek senki ajándékot, mert ti sem tudtok venni. Miért kellene az erőtök felett költekezni, ha egyszer most nem telik.
2009. dec. 22. 12:20
 45/45 anonim ***** válasza:
ennek válás lesz a vége.
2009. dec. 22. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!