Mi a megoldas? Szerintetek jogosan sertodtem meg?
Szerintem mondjátok el egymásnak a valós sérelmeitek
és kössetek kompromisszumot a jövöre nézve.
Az emberek általában sokat lenyelnek és ilyenkor mint pl karácsony robban a "bomba" Betelik a pohár.
Ne halasszátok tovább.
szerintem eleve nem kedvelnek téged, ezért támadtak neked. valószínűleg védekezésből mondták, hogy dolgozz többet, mert nem tudtak mit mondani a válaszodra zavarukban, de mindenáron ők akartak kikerülni győztesen, ezért inkább megalázóan válaszoltak, csak hogy övék legyen az utolsó szó, és ne kelljen együttérzően bólogatniuk.
azt mondtad nekik, hogy csak te keresel egyedül? nyilván tudják, de mégis, akkor lehet, hogy visszavettek volna.
nincs benned hiba.
ebből viszont kiderült, hogy milyen stabil a házasságotok...
az, hogy nem tartja magát a férjed a megbeszéltekhez, sőt, egyetlen napot sem tölt veled kettesben, ez mindent elmond.
sajnálom.
A férjednek el kéne magyarázni a szüleinek a helyzetet, és ha teljesen más lehetőségek között éltek ennyi idősen, akkor lehet, hogy a te hirtelen haragod ártana, lehet, hogy a férjed szeretné ezt megpróbálni, végülis ő ismeri jobban a szüleit, köztük nőtt fel, nyilván ő se ért egyet velük ebben a megjegyzésben, de ő az, aki tudja, hogyan kell őket kezelni, nálunk is a családban valahogy úgy alakult, hogy pl. anyut én tudom úgy kezelni, hogy lenyugszik, a többiek csak értetlenkednek és folytatják a vitát. Hagyd, hogy menjen, és te is hűtsd le magad, pihenj, aztán majd megbeszélitek kettesben is. A párod húgáról nem írtál, milyen, ha ő is elvárná a nagyobb ajándékot, azt is mindenképp a férjedre kell hagyni megbeszélni, ha viszont nem, akkor csak nem akar a szüleivel szembeszegülni mások előtt, és a pároddal együtt majd megoldják.
Szerintem amúgy akármit is adtok neki, kapjon valami olyan egyedit is, amit senki mástól nem kaphat, és nem kerül sok pénzbe (van ilyen), valami különlegeset, amit szeret. :-) Én leírok pár apróságot, aminek a közelmúltban örültem, egy Coca Cola játékkamion, ami a Corvin moziban a karácsonyi óriás menü mellé van (az egész 1000Ft alatt van), egy pici bonsai fa, amit a TESCO-ban vettem 1300Ft-ért, egy szép kidolgozású gyertyatartó, felül üveg, alul fém, olyan, mint egy virág 290Ft-ért, azért örültem ezeknek, mert mind valamiért nekem különleges, és örültem, hogy nem került sok pénzbe. :-) Nem kell tudni a másiknak, hogy mennyi pénzért kap ajándékot, nem is illik elmondani, le kell kaparni az árcímkét, nem kell azt senkinek elmondani, mennyibe kerül, ugyanaz a dolog valahol 1000Ft, máshol 10-szer annyiba kerül, és csak egy címke a különbség, az a fontos, hogy akié lesz, annak mennyit ér. Egy vakoknak készült fehér bot a látónak értéktelen, a vaknak az életét jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!