Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a megoldas? Szerintetek...

Mi a megoldas? Szerintetek jogosan sertodtem meg?

Figyelt kérdés
Osszevesztem a ferjem csaladjaval.Nem megyek at szentesten,csak az en szuleimhez.A ferjem tanacstalan hol karacsonyozzon.Csak nekem serto,hogy ez kerdeses??Nem mellettem lenne a helye?Ennyit er neki a hazassagunk?
2009. dec. 21. 22:21
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
46%

amúgy nem értem, miért válaszoltál egyáltalán a kérdésre???

a szülők ez irányú kérdésére a férjednek kell válaszolni, ő tartozik magyarázattal, az ő családja kérdezett, az ő húgáról van szó.

én nem akarlak bántani ezzel, de nagyon egyetértek azzal a válaszadóval, aki valami olyasmit írt, hogy család csak egy van.

elég sok válásról hallani sajnos az utóbbi évtizedekben, van, hogy utána ki nem állhatják egymást a felek, beszélőviszonyban sincsenek, de a családunk mindig ott lesz mögöttünk, őket nem veszítjük el soha. (ritka kivételek persze vannak)

2009. dec. 21. 22:40
 12/45 anonim ***** válasza:
44%

Itt az alkalom h megbocsáss nekik és elmond h milyen rosszul esett h ezt mondták (5000ft-os ajándék)

Egyébként mi az h melletted lenne a helye?.Egy kutya a férjed vagy egy ember?

Te amugy mit tennél az ő helyébe ?????

Tisztázzátok a helyzetet és a lényeg a megoldáskeresés legyen!!!

2009. dec. 21. 22:43
 13/45 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon rosszul esett,mert a ferjem 8 honapja egy fillert sem hoz haza.Nem tehet rola,nem talal munkat de en ennel tobbet nem birok dolgozni.Az faj a legjobban,hogy nem allt ki mellettem csak acsorgott szotlanul.Egyedul fizetem a lakashitelt meg mindent es akkor meg en dolgozzak tobbet....
2009. dec. 21. 22:45
 14/45 A kérdező kommentje:
En a helyben velem karacsonyoznek es 25.-en mennek at ,ahogy eredetileg is volt.
2009. dec. 21. 22:47
 15/45 A kérdező kommentje:
Helyeben...bocsanat.
2009. dec. 21. 22:48
 16/45 anonim ***** válasza:
60%
Milyen remek, és emberséges emberek vannak itt! Aki azt mondja, hogy a békességre (és netán a megbocsátásra) törekedjetek, azt le kell pontozni mi? Aki meg azt mondja, hogy vesszetek össze, és töltsétek külön a karácsonyt, az meg jó? Hááát... kicsit elgondolkodtam, vajon kik írogatnak és pontozgatnak.. most nem azért, mert marhára nem érdekel a pontozás, de ez minősít néhány embert...
2009. dec. 21. 22:49
 17/45 anonim ***** válasza:
86%

"...de a családunk mindig ott lesz mögöttünk, őket nem veszítjük el soha..."

Szerinted mennyire lehet számítani arra a családra, ahol nem tudják megérteni, hogy NINCS TÖBB PÉNZÜK KARÁCSONYI AJÁNDÉKRA?...

Ahol nem elég az 5000 Ft-os ajándék (pedig ez nem kevés!), hanem azt mondják, "dolgozz többet,hogy drágább ajándékot vehess!"...

Szerinted tényleg lehetne számítani erre a családra a bajban?... Mert szerintem NEM!

Bocsi, de az ilyen családot én szívesen elveszíteném... :-P

2009. dec. 21. 22:49
 18/45 anonim ***** válasza:
55%

Hali, nem olvastam el a sok bölcs tanácsot, de én csak egy mondatot tennék a történethez.

A férjed a legfontosabbat köszönheti a szüleinek az életét.

Te pedig a párodat köszönheted nekik.

A többit rádbízom!

2009. dec. 21. 22:51
 19/45 anonim ***** válasza:
59%
Szia!Szerintem menj át! Tudom,hogy nehéz lesz és nem is kell jó pofizni de a családi béke végett és a férjed végett menj. :S 2 hete az apósom részegen átjött hozzánk,és a baráti társaságunk előtt elmondott mindenféle roh@dt kurv@nak,meg egyéb szép dolgokat,hogy a fiának nem engem szánt meg stb. pedig itt a 2,5 éves gyermekünk és még is.(ráadásul alaptalanul mondta)De tegnap eldöntöttem,hogy karácsonykor átfogok menni én is,mert nem akarom fölöslegesen bosszantani magam,oda megyünk egy kis időre,minden nyálzás nélkül kellemes ünnepeket kívánok a lányom hagyom,hogy egy kicsit a nagyapjával legyen és hazamegyünk.Én sem fogok jó pofizni,de legalább nem bosszankodom azon,hogy mi volt és mi lesz :S vegyél erőt magadon,és a családi béke érdekébe menj el szerintem :) Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
2009. dec. 21. 22:54
 20/45 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2009. dec. 21. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!