Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy "jó útra"...

Mit csináljak, hogy "jó útra" térjen a barátnőm? Tehetek én valamit?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm összeszedett valahol egy csajt, aki miatt teljesen meghülyült. Nem magával a lánnyal van bajom, hanem azzal, ahogy viselkedik, meg beleviszi a rosszba a barátnőmet. De komolyan..olyan durva bulikba viszi el durva arcok közé, hogy elképesztő. Állandóan leitatja, adott neki drogot, együtt füveznek, közben meg kihasználja az alkalmat és állandóan rámászik. Ez most lehet, hogy furán hangzik, de így igaz. olyan undorító már, amit művelnek. Tökre nem ilyen volt a barátnőm..mármint nyilván szereti a koncerteket, bulikat, de teljesen elzüllött, mióta azt a csajt ismeri. Szinte mindig olyan, mintha nem lenne magánál, árad belőle a cigi, meg piaszag, 2 naponta tajtrészegre issza magát, összefekszik lánnyal-fiúval és áá, tiszta hülye lett. Legutóbb érte kellett mennem, mert annyira rosszul lett és tisztára önkívületi állapotban volt, lesmárolt, meg fetrengett összevissza. Már nem tudom, mit csináljak, rohadt szar azt látni, hogy a legjobb bnőm ilyen hülye életmódot él a züllött bnője miatt. Már próbáltam vele beszélni és azt mondja, ne aggódjak feleslegesen, ő szeret, meg a kapcsolatunk nem változik, de nem a kapcsolatunkról van szó, hanem arról, hogy tönkreteszi magát, holott még csak 18 éves. Most mit csináljak?

17/L

2009. dec. 21. 21:05
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
vagyis 17 éves, elírtam.
2009. dec. 21. 21:06
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Nincsenek szülei????!!!!!!!
2009. dec. 21. 21:09
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Sztem nem sokat tehetsz:s majd észheztér..
2009. dec. 21. 21:13
 4/16 A kérdező kommentje:
dehogy nincsenek, de ők elengedik általában mindenhova, mert hazudozik összevissza, hogy ide megy, meg oda megy, holott nem is. elmegy a legdurvább helyekre a legzüllöttebb rockerek közé (nem a rockereket bántom, csak akik közé a barátnőm megy, azok már tényleg undorítóan viselkednek).
2009. dec. 21. 21:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég nehéz kérdés. Talán próbáld ráébreszteni, h ez így nem lesz jó. Szervezz 1 olyan nyugis programot, ahol csak ketten vagytok, és próbálj meg beszélni vele, h így tönkreteszi magát és gondoljon a jövőjére(gondolom, ha folyton bulizik, meg 2 naponta részeg, a suli sem megy neki túl jól), ha belátja, h igazad van, csak amiatt a csaj miatt nem bír magával, akkor ajánld fel, h segítesz neki lerázni a csajt, és mindenképp éreztesd vele, h ő a legjobb barátnőd(a szövegből ezt szűrtem le), és rád mindig számíthat. Ha nem ébred rá ettől, akkor se keseredj el, próbálj neki a háttérből segíteni, hátha előbb utóbb rá jön magától is. De ha már túl terhes lesz neked, vagy téged sem hagy tanulni, esetleg elrángatna ilyen bulikba, inkább ne foglalkozz vele többet. Elhiszem, h a barátnőd, de ne engedd, h a te életedet is tönkre tegye, ha már a sajátját elcseszte. Sok sikert, remélem megoldódik a gondod.
2009. dec. 21. 21:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha vele nem tudsz érdemileg beszélni (nem elég egyszer próbálkozni!!), akkor nincs más hátra, beszélj a szüleivel, ha normálisak. A barátnőd iszonyat dühös lesz valszeg, amiért "beköpöd" a szüleinél, de egyszer meg fogja hálálni.
2009. dec. 21. 21:20
 7/16 anonim válasza:
100%
Nekem is ez volt a barátnőmmel és én elvittem pszihológushoz! Sokat segített!
2009. dec. 21. 21:23
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a szülők maradnak, talán ők segíthetnek neki.
2009. dec. 21. 21:25
 9/16 A kérdező kommentje:
de ő tök normális volt, meg kitűnő tanuló (!), meg egy rendes, szorgalmas lány. Komolyan, alig ismerek rá. Tele van piercingekkel, meg tetkót csináltatott, meg szét van esve ez a csaj. mindig is ki akart tűnni, meg kitörni ebből a jókislány szerepből, de már kezdi túlzásba vinni.
2009. dec. 21. 21:27
 10/16 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is ilyen az egyik legjobb barátnőm. [najó azért nem füvezik, meg smárol le lányokat] és ő még csak 12 [tizenkettő] eddig ő is színkitűnő, meg jókislány volt, most meg pfff.... nem ismerek rá, nem lehet lebeszélni semmiről, és már nem olyan jó vele lenni.

És hát...... nem tudom, hogy lehet az ilyenekkel beszélni erről, de ha lehetne én is mindenképp megpróbálnám.

De egyszer úgyis tanul majd a hibájából, még ha csak később is, és rájön majd, hogy mindvégig igazad volt, és csak jót akartál, ha próbáltad lebeszélni ezekről a hülyeségekről.

2009. dec. 21. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!