Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az elmúlt napok tapasztalatábó...

Az elmúlt napok tapasztalatából is látom, elég sok embernek?

Figyelt kérdés
rossz volt a gyerekkora. A szerencsésebbek írnának tippeket, az ő szüleik mit csináltak jól, amire felnőve szívesen emlékeznek?
2009. dec. 21. 14:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi rengeteget kirándultunk,sokat voltunk együtt, nagyon sok élményem van. Már felnőttként tudtam meg, hogy édesanyám nagyon beteg volt évekig... de akkor semmit nem éreztem belőle, nem éreztették soha, pozitívan álltak a dolgokhoz mindig. Határozottak és következetesek voltak a gyereknevelésben, csak szeretettel tudok visszagondolni mindenre. Ez igazi útravaló volt az életre.. Visszavágyom :)
2009. dec. 21. 14:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. dec. 21. 14:34
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát, látom, kevés szerencsés ember van..
2009. dec. 21. 14:51
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kevés! Csak kevesen neteznek ilyenkor, várj még picit :)
2009. dec. 21. 14:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg még vmi eszembe jutott így Karácsony közeledtével :) Mindig is úgy emlékeztem, hogy rengeteg ajándékot kaptunk tesómmal, tele volt a fa alatt. Mikor pár évvel később ezt örömmel szóvá tettem anyának, közölte, hogy soha nem volt sok ajándék, csak képes volt inkább éjszakákig csomagolni, de még a hajgumit is külön csomagolta, hogy sokáig kelljen bontogatni :))) Meg a zsebpénzt is aprópénzbe kaptam míg kisebbecske voltam, így mindig azt hittem sok van :o a szülői lelményesség...
2009. dec. 21. 15:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Az en szuleim foldreszallt angyalok, visszagondolva mindent jol csinaltak.

Mi is sokat kirandultunk, kiskoromat nem szobaban toltottem, hanem jatszoteren, udvaron, szabad levegon. Anyukam rengeteget foglalkozott velem (a mai napig meg mindig), mondokaztunk, enekelt, meselt. Soha nem bantott, ha rosszat csinaltam, meg kellett szagolnom a kezet amire azt mondta pofon szagu, vigyazzak :) Ez amire a legmelyebben emlekszem es alkalmazni fogom a kislanyomnal.

Apukamat szinten imadom, o inkabb intellektualis tipus, vele sokat tanultam, megtanitott hangot szerkeszteni (mert o maga hangmernok), ha valami nem ment a suliban addig magyarazta, mig meg nem ertettem.

Nagyon szeretem oket :)

25/N

2009. dec. 21. 15:45
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudod nekem is elég jó volt! Bár mindig értem jöttek utoljára az iskolába, de anyu főzés közben mindig meghallgatta milyen napom volt. És hétvégén mindig volt közös program (néha kapálás, de utáltam!, bárcsak újra kapálhatnék velük, mint régen!)!
2009. dec. 21. 15:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem kivételeztek, vagy hazudtak nekünk. Ezt jól csinálták.
2009. dec. 21. 16:24
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszi, figyelek tovább...
2009. dec. 21. 16:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szuper gyerekkorom volt, egy óriási kertben nőttem fel megannyi érdekességgel. Volt kutya, csirke, galambok, mászható diófa, kiskút és egy csomó zug. Együtt laktunk a nagyszüleimmel és a dédszüleimmel - csak most felnőttként tudatosult bennem milyen szerencsében volt részem. a dédapám mindig mesélt a fiatalkoráról, a dédanyám sütött, a angyanyámék állandóan kirándulni vittek, a szüleim meg vittek magukkal mindenhová.
2009. dec. 21. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!