Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megyőzni a...

Hogyan tudnám megyőzni a szüleim, hogy a barátommal aludhassak?

Figyelt kérdés
A mostani barátommal 1 hónapja vagyok együtt, teljesen korrektnek tartom, hogy még nem alhatunk együtt, nem is kérdeztem még. Az előző barátommal viszont fél évig voltam, tudjak, hogy aktív szexuális életet eltünk, mégsem engedték, hogy együtt aludjunk és szeretnem elkezdeni adagolni nekik a dolgot, hogy már felnőttem és nem vagyok a pici lányuk, szeretnék majd vele aludni, ráadásul hétköznap nem találkozhatunk és ő kéthetente az apukájánál tölti a hétvégét.Hogyan győzzem meg őket?

2014. ápr. 9. 11:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%
A mostani fiatalok már előbb érnek, nem az van, mint 30 ève, hogy 17-18 évesen vesztették el az emberek a szűzességüket. 16 évesen még én sem nagyon engedném, hogy a lányom a barátjával aludjon. Az én első barátom 15 évesen volt és fél év után voltunk együtt először. Majd pár hónapra rá, mikor 16 éves voltam havi 1-szer ott aludthattam nála vagy ő nálam. Majd idővel ez szép lassan gyarapodott. Én a szüleimnél az együtt töltött időre hivatkoztam.
2014. ápr. 9. 14:48
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Nem, a mostani fiatalok nem érnek előbb, hanem hamarabb használnak felnőttes viselkedésformákat és kifejezéseket, mint a korábbi generációk tagjai, DE belül pontosan ugyanolyan tempóban, kamaszként reagálják azt le. Csak mondom.

Kérdező: fél évente új fiúcskával tölteni az éjszakát én sem engedném a 16 éves gyereklányomat.

2014. ápr. 9. 17:01
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
Ha sokáig együtt maradtok, azzal bizonyítjátok, hogy kapcsolatotok érett lesz ahhoz, hogy vele aludhass. Én 17 voltam, mikor az (első) barátomnál alhattam, 7 hónapja jártunk akkor. Ha úgy írod, hogy előző, nem is első barátoddal, és fél év alatt aktív szexuális életet éltél, nem pedig ezt: vele veszítetted el a szüzességedet, ebből sajnos arra lehet következtetni, hogy gyakrabban cseréled a barátaidat, mint az alsóneműd. Nem jó dolog. Én sem engedném szüleid helyében még egy darabig, amíg nem látom, hogy tényleg megértél egy komoly kapcsolatra. Mert az együtt alvás komoly dolog. Szerintem.
2014. ápr. 9. 18:34
 14/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudod meggyőzni mivel gyerek vagy, ezen majd csak az idő változtat.
2014. ápr. 9. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!