Kinek milyen a házassága?
2. válaszoló
most komolyan? ennyire unatkozol bmeg? mi van? savanyú a szőlő? nem érzed szánalmasnak az ilyen kommenteket? mert szerintem nagyon az.
Remélem, aki azt írja, hogy "soha nem utasítja vissza" a férjét, az nem azt jelenti, hogy akarata vagy kedve ellenére is szexel vele...! Mert ha igen, akkor az remek egy házasság, ahol a férfi a testet akarja használni, mert neki "joga van". Nagyon remélem, hogy félreértettem...
Feltételezem, kérdező, hogy 2 gyerek után nem most kezdesz el gondolkodni a saját kérdéseiden.
Nálunk ez úgy áll, hogy mindig is tudtuk, hogy a másik az igazi. Mind a szeretet, mind a tisztelet, mind a vágy tökéletesen és kölcsönösen működik.
Nem egymás szemébe nézünk, mert akkor orra esnénk, hanem egy irányba tekintünk. A lényeges dolgokról egyformán
gondolkodunk.
Egymásnak a legjobb barátai ÉS társai vagyunk, feles munkamegosztásban mindenben. Nem vitázunk, nincs egyikünknek sem előjoga vagy több munkája, mint a másiknak. Véd- és dacszövetséget alkotunk, immár ezer éve.
en irtam hogy soha nem utasitom vissza ferjem
es ezt szimbolikussan kell olvasni.
Visszautasitas egy erzes amit keltesz a masikban.
nem aarol van szo ha szuper faradt vagyok vagy nincs kedvenm akkor is keszen allok neki.
Ugy kell erteni soha nem erzi hogy visszautasitva van.
egyszeruen latja rajtam faradt vagyok neha ra is kerdez erti a helyzetet erett okos ferfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!