Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a párom ex...

Mit csináljak a párom ex barátnőjével?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk egy pár, de elég érdekesen indult a kapcsolatunk. anno egy nagyon rövid kapcsolat után úgy éreztük, hogy nem megy és úgy döntöttünk jobb lesz, ha mindenki megy a maga útján. 1 év múlva azonban találkoztunk és rájöttünk, hogy hiányzunk egymásnak és szeretjük egymást, azóta együtt vagyunk, már együtt is élünk. ebben az 1 évben ő megismert egy lányt, akibe nagyon szerelmes volt(bár ezt így sosem mondta, de érzem a szavaiból, mikor róla beszél), együtt töltöttek egy egész nyarat. de a lány épen akkor volt kilépőben az akkori kapcsolatából ezért nagy önmegtartóztatás volt az egész, mert nem akarta megcsalni a párját(mondjuk azok után, hogy egész nap egy padon csókolóztak ez furán hangzik). de a párom engem választott. én sosem voltam féltékeny, azt mondta barátok és sose tiltottam meg, hogy találkozzon vele, beszéljen vele, nem akartam hisztisnek tűnni. nemrég azonban volt egy problémás időszakunk és akkor találkozotta lánnyal. és utána elmesélte, hogy a lányt megint a hatalmába kerítették a régi érzések és ezért ne is találkozzanak többet. én akkor leültem a párommal és megkértem, hogy mesélje el mit érez ezzel kapcsolatban, hogy meg tudjuk oldani. és így az jött ki, hogy a csajnak mennyi jó tulajdonsága van, ami bennem nincs meg(tűz és víz vagyunk kb, ő teljesen más, mint én). fejbevágott rendesen. aztán jött az "én téged szeretelek", de valahogy nem lett tőle jobb. persze a csajnak is együtt él azóta valakivel, de az nem az igazi, állítása szerint. a párommal azóta is beszélnek, mindig feltűnően akkor, mikor van egy kis vitánk. normális, hogy ideges lettem? eddig leállítottam magam, de azon gondolkodom, hogy írok neki egy levelet. csak tudom, hogy nem lenne benn köszönet, de akkor én tűnnék bunkónak. mit tegyek, mert nagyon zavar, hogy a párom hozzá rohan, ha gondja van ő smeg azzal traktálja, hogy mi volt régen azon a nyáron.
2009. dec. 20. 09:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
próbáltam én beszélni vele a helyzetről, azt mondta nem fog hazudni, vannak olyan dolgok abban a lányban, amik neki hiányoznak, de akkor is engem szeret, ők csak barátok. én a páromban biztos is vagyok és állítólag a lányban is az lehetek, mert sosem csalná meg a jelenlegi párját. de azokból, amiket a páromnak mondott nem ez jön le. mindenesetre igazatok van, nem fogok nekiesni a lánynak, elrendezemm ezt a párommal.
2009. dec. 20. 16:10
 12/12 anonim ***** válasza:

11:37 vagyok, én egy szóval nem mondtam, hogy a kérdező kezdjen el rájárni az exre, és bombázza levelekkel, fenyegesse, éppen ellenkezőleg. Ember és kapcsolat legyen a talpán, ami/aki ezt hosszútávon elviseli. Ez nem vezet semmire, valószínű, ha nekem nem jött volna ez a mélypont az életembe még mindig azt hallgatnám mekkora k*rva vagyok... mivel azonban most erre nincs szükségem, jobbnak láttam megszűntetni a kapcsolatot, ennyi. A különbség kettőnk története között, hogy te, illetve a kérdező is exről beszéltek, én nem vagyok a srác exe, sosem volt és nem is lesz köztünk semmi, még is teljesen elmart a lány a srác mellől. Hát ez van.

Továbbra is fenntartom, hogy lépj közbe, és állítsd választás elé! Ne várd ölbe tett kézzel, ahogy majd egy szép napon ti szétmentek miatta. Miért emlegeti neked, hogy mi van meg abban a lányban ami benned nincs? Már csak hiúságból is seggbe rúgnám, hogy akkor menjen hozzá és legyen vele! Én nem bírnám elviselni, hogy minden apróság miatt az exéhez rohanna, és nem is tiltanék... egyszerűen csak választhatna, hogy ő vagy én. Ha ő akkor nincs is miről beszélni, ha én, akkor megnyugodtam, de ha titokban továbbra is találkozgatnának elgondolkodnék azon, vajon tényleg érdemes-e...

2009. dec. 20. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!