Miért álmodom, hogy elhagy a párom a volt barátnőjéért? Hetek óta álmodom, hogy a párom a volt barátnőjével csal meg és hagy el érte.
Hetek óta álmodom, hogy a párom a volt barátnőjével csal meg és hagy el érte.Nagyon sokat veszekszünk a lány miatt a párommal, nekem nagyon jó barátnőm, neki legjobb barátja is volt egykor.
Az kapcsolatunk 80%-át veszekedések töltik ki, igaz, hogy ennek kis része van a lány miatt.
Nem tudom, hogy mi oka lehet az álmaimnak, hogy mit tudhat a tudatalattim, amit én még esetleg nem...
biztos, hogy nagyon jó barátnőd? mivel miatta veszekedtek, valószínűleg valójában nem érzed őt igazán jó barátnődnek.
nem értek egyet az előző hozzászólóval, de ha sokáig veszekedtek még amiatt, hogy a párod szerinted megcsal, előbb-utóbb megteszi. Mi értelme hűségesnek lenni, ha nem hiszik el, hogy az vagy?
ülj le, gondold végig, mi a problémád, próbáld megfogalmazni egyszerűen, és ha kész vagy, mondd el a párodnak. vagy a barátnődnek, ha őt illeti a dolog.
azt írod, sokat veszekedtek. valószínűleg emiatt megrendült az önbizalmad, és a tudatalattid is jelez neked, hogy ez így hosszú távon nem lesz jó. próbáljátok meg tisztázni a problémákat, kicsit legyetek egymással türelmesebbek, ha úgy érzitek, érdemes megmenteni a kapcsolatotokat.
Valószínüleg azért álmodod ezt, mert félsz ettől, és a tudatalattid azt tudhatja, h te így gondolod hogy megcsal, azért álmodod ezt.
Gondlom arra voltál kiváncsi, hogy azért álmodod-e mert tényleg megcsal. Ezt az álmodból nem tudhatod.
lehetnek csak a saját félelmeid...de a félelmeknek ált. van alapjuk.
miért tartod "fenyegetésnek" a csajt? sokat találkozik a barátoddal, sokat beszélnek? a barátod sokat emlegeti?
...van másik verzió is.
sok ember sok gondolatot elhallgat. talán a barátod gondolatban sokat foglalkozik ezzel a csajjal, talán eszébe jut, milyen lenne vele, gondolati síkon megcsal stb. ...és ezt te megérzed.
aki szerelmes, sok esetben megérzi az ilyesmit.
Biztosan te is sokat foglalkozol gondolatban azzal a lánnyal. Talán nincs önbizalmad, esetleg a csaj nagyon szép, v. nagyon okos, és félsz, h visszacsábíthatja a pasidat.
Gondolkozz el, erre mennyi az eély, van-e rá egyáltalán, találkoznak-e stb.
fontos, h miért szakítottak. ha sokat veszekedtek, és a csaj dobta, nem vlsz, h újra hajtana rá, összejönne vele.
magadban is gondold át, milyen a kapcsolatotok.
ha rossz előérzeteid vannak, elképzelhető, h valóraválik az álom.
nekem mindig valóra válnak az ilyen komolyabb álmaim...én pl. megálmodtam, h a pasim szakítani akar velem.
Felébredtem, felhívott, és szakított.... szal ne becsüld le az álmod, a tudatalattid jelezhet veszélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!