Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj, ha köszönő viszonyba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha köszönő viszonyba vagyok a párom volt barátnőjével?

Figyelt kérdés
Úgy értem, elképzelhető, hogy újra összejönnek? 1 hónapja vagyunk együtt, az exbarátnőnek van egy kb 1,5 éves kapcsolata, de félek mert 4 évig voltak együtt, és majdnem megtörtént az eljegyzés is.
2009. máj. 30. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem ezen ne izgulj. :) a párod veled van, és gondolom nemhiába nem vele. énis jóban vagyok az összes exemmel.. de nem kezdeném velük ujra.. érthető okokból. nyugi. :)
2009. máj. 30. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, miért lenne baj.

Eleve ha szakítottak, annak oka volt - mint ahogy annak is, hogy most meg veled van.

Ne félj és ne féltékenykedj, hanem bízz benne és magadban.

2009. máj. 30. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Légy vele bájos, véletlenül se érezze, hogy tartasz tőle! Így magabiztosságot sugárzol majd. Az ne látszódjon, hogy magadban mit gondolsz :)

20/L

2009. máj. 30. 09:59
 4/5 anonim válasza:

Nyugi!

Az én példám:

A párom nem is tudom mennyi ideig volt együtt az egyik exével. Már az ősök össze akarták őket költöztetni, meg minden. Aztán vmi miatt szakítottak. Nekünk azóta van egy lassan 2 éves kisfiúnk, és az exszel hetente talizok, nagyon jóban vagyunk, mindent tud rólunk- Sokat vagyunk együtt 7végéken, meg minden .Neki os van másik kapcsolata.

Lényeg!!! Ha szakítottak, akkor annak oka volt. Ha minden tök rendben ment volna, akkor még mindig együtt lennének.

Azonkívül nem gond, hogy köszönő viszonyban vagytok, mert attól, hogy a párod volt nője, még nem kell feltétlen utálni egymást.Erre nincs törvény.

Egyébként most veled van, téged szeret. Ha látja rajtad, hogy még a volt nővel sem vagy undok akkor szerintem az csak + pont.

De persze finoman lehet mondani, amikor senki nem hallja, hogy te ettől kicsit félsz.

Az nem ciki

2009. máj. 30. 21:16
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és azt is hogy megnyugtattatok :)
2009. jún. 1. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!