Ti hogy viszonyulnatok ezek utan a parotok anyjahoz?
8 éve vagyok együtt a férjemmel, ebből 5 éve házasok. Volt egy nagyon nehéz időszakunk, amikor a válás szélén álltunk, de sikerült visszahozni magunkat onnan és rendbe tenni a kapcsolatunkat. Viszont szoktunk olyat mondani, hogy bár szaladtunk volna el a házasságkötő terem előtt, aztán meg se házasodtunk volna, vagy egy helyzetben van olyan, hogy kérek pár dolgot a férjemtől, hogy pl. adj egy kanalat, adj egy szalvétát, vagy bármi, mire a férjem megkérdezi, hogy a férjed még ne legyek?:) Mire én mondom, hogy isten őrizz, egyszer is elég volt, nincs az az isten, hogy még egyszer hozzámenjek!:)
Persze mindent poénból. Szóval nem kell mindent véresen komolyan venni, ha a házasságról van szó.:)
Nyilván ha a párod anyukája nem szeretne vagy nem fogadna el téged, akkor azt már éreznéd. Csak neki ez a véleménye a házasságról. Hogy nem érdemes ma már házasodni.
Ez nekem sem tetszene. Ilyen megjegyzést nem véletlen tesz valaki. Ennek az a kódolt üzenete, hogy nem szeretné a mama, ha elvenne a párod. Nem vagyok paranoiás, de normális esetben a szülő elfogadja a gyerek választottját, és nem tesz félreérthető megjegyzéseket, hanem támogatja. A mi családunkban legalább is így van.
Azért túl nagy jelentőséget ne tulajdoníts neki, engedd el a füled mellett. Ez így önmagában még kevés. A többi jel, hozzáállás, kettőtök viszonya, egyéb körülmények is számítanak.
nekem a bogarat elültette volna ezzel a fülemben, de még ki lehet onnan tessékelni.
Na bumm.
Az én leendő anyósom sokkal durvább dolgokkal bántott már meg, azt egyértelműen nekem szánta... de mivel nem vettem magamra, érdekes, de abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!