Ti hogy viszonyulnatok ezek utan a parotok anyjahoz?
én nem vetíteném magunkra.
neki lehet nem érdemes, attól nekünk még lehet
Összeköltözés előtt megbeszéltétek a pároddal, hogy rövidesen összeházasodtok? Vagy neked az együttélés is megfelel?
Ha igen, akkor nincs miért megsértődnöd.
Nekem is minden rokonom azt mondta, hogy nem érdemes házasodni. Amikor összeköltöztünk a párommal, tették a megjegyzéseket, hogy szeretnének a lagzimon táncolni.
Szerintem csak félreértetted a helyzetet, ennyi az egész.
Az eljegyzésünkkor apósom elszólta, hogy a keresztlányáék is akkor tartják az eljegyzésüket és két év múlva lesz az esküvő. Ehhez képest kb. mi is így voltunk akkor. Beszólt, hogy addig szétmennek tuti! :P
Akkor most vegyem magamra, hogy "SZERINTEM" rólunk is ezt gondolja?
Mi nevettünk egy jót, oszt csókolom.
Szerintem ezzel semmi olyat nem mondott, amitől rosszul kellene magadat érezned, vagy legalább is a leendő 'anyósodhoz" bárhogy is kéne negatív értelemben viszonyulnod.
Ez pont egy olyan dolog, amikor sokan mondják, hogy a mai világban nem nagyon érdemes vagy egyáltalán nem érdemes gyereket vállalni, vagy több gyereket vállalni, mindezt úgy, hogy ott van egy adott illető, akinek van gyereke és még kicsi. Ezzel nem megsérteni akarják az adott illetőt, csak elmondják, hogy ők hogy látják, de attól nem ítélkeznek, nem megszólnak vagy nem sértegetnek, csak ők úgy gondolják.
Lehet hogy a párod anyukájának is van rossz tapasztalata, vagy arra gondolt, mint ahogy sokan vannak is, hogy minek összeházasodni, ha pusztán együtt élni is lehet. Ettől függetlenül ha ti szeretnétek házasodni, akkor ő azt elfogadja és örülni fog neki. Csak ő lehet ma már nem házasodna. Tehát ő ezzel nem téged nem fogad el, csak úgy van vele, hogy ma már az is elfogadott, ha nem házasodnak össze, hanem együtt élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!