Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is én vagyok a hibás?

Szerintetek is én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Tudni kell, hogy a párom és köztem van 16év korkülönbség. Én 21/L. Az utóbbi héten nagyon fájt a fogam és elég hisztis voltam, amit rajta vezetettem le. Bocsánatot kértem, elismertem, hogy egy nagy barom vagyok. Szerda óta a szüleimnél vagyok itthon, ő pedig reggel végzett a melóval. Felhívtam, erre leoltott, hogy még dolgozik, és egyébként is tudnom kéne. Rendben, ez az én hibám, nem figyeltem, mikor végez. Megígérte, hogy este beszélünk msn-en, erre felhívom és ő alszik. Megkérdeztem, hogy mikor szándékozott felkelni és szólni, hogy betegen ne várakozzak tovább, menjek pihenni. Erre azt mondta, hogy ne rajta töltsem ki a dühömet, meg miért nem tudom megérteni, hogy fáradt (15órakkor feküdt le aludni). Ha én vagyok fáradt az nem érdekli (kötelező a "házas élet", mert megsértődik) és rámvágta a telefont. Előtte hozzátette, hogy akkor menjünk szét...

Érdekes, tegnap még így szeretett, meg úgy most meg hirtelen én vagyok a "szakítás" oka. Mondtam neki, hogy rendben van, adja vissza a kulcsomat hétfőn és nem kell, hogy hazakísérjen (az egyetem miatt 180km-re lakok a szüleimtől). Lecsapta. Azóta nem veszi fel, pedig csak az időpontot szerettem volna vele közölni, hogy mikor adja oda a kulcsot.

Nagyon szeretem, de kértem többször, hogy ne tegye le a telefont ha velem beszél (én sem szoktam), és ez volt az uccsó csepp a pohárban.

Szerintetek túl reagálom? Több mint 2 éve vagyunk együtt, abból durván 1éve együtt élünk. De szerintem ez így nem oké...

2009. dec. 19. 21:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy feljelenthetnéd betörésért vagy valami. Milyen jogon zár ki a saját lakásodból?
2009. dec. 19. 21:55
 12/15 A kérdező kommentje:

Jajj, nem zárt ki, csak mivel ilyen hülye keresztpánt van az ajtón, és annak a másolása igen húzos, még (hál istennek) nem csináltattam(szeptember óta lakok itt). Így az én kulcsom van nála, hogy tudjon hol aludni 2 szolgálat között, saját lakása nincs, a szüleihez nem tud elutazni.

Most írt, hogy ő szeret meg minek bántom folyton a volt feleségével. Hát meglepődtem volna ha nem én leszek a hibás :D És, hogy ő nem mondott semmi olyat, hogy szakítani akar. Én vagyok az aranyhal, és tuti én találtam ki, hogy ezt mondta.

Na erre varrjak gombot...

2009. dec. 19. 22:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem a világból ki lehet üldözni azzal, ha valaki lecsapkodja a telefont, nem veszi fel a hívást, elzárkózik a kommunikációtól. Persze ehhez tudni kell, hogy én soha senkit nem hívogatok ok nélkül, nem küldök sms-eket percenként. Én csak akkor telefonálok, ha valódi mondanivalóm van, ha dolgom van a másikkal. Neked kell tudni, nálatok ez most hogy van, de ha úgy érzed, a barátod szeszélyből, sértődöttségből szórakozik veled és ezért kerüli a kommunikációt, akkor menekülj.

Ő gyenge, sérült lelkű, személyiség zavaros és ilyen is marad. Egy ilyen ember nem társ, nem férfi.

2009. dec. 20. 09:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Fuss...
2009. dec. 20. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy ennyi idős pasi így viselkedik az NAGGGYON GÁZ!!

Mi vagy Te szállásadó,meg ingyenhotel szexxel??

Becsüld magad többre!!!!

2009. dec. 20. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!