Szerintetek is én vagyok a hibás?
Tudni kell, hogy a párom és köztem van 16év korkülönbség. Én 21/L. Az utóbbi héten nagyon fájt a fogam és elég hisztis voltam, amit rajta vezetettem le. Bocsánatot kértem, elismertem, hogy egy nagy barom vagyok. Szerda óta a szüleimnél vagyok itthon, ő pedig reggel végzett a melóval. Felhívtam, erre leoltott, hogy még dolgozik, és egyébként is tudnom kéne. Rendben, ez az én hibám, nem figyeltem, mikor végez. Megígérte, hogy este beszélünk msn-en, erre felhívom és ő alszik. Megkérdeztem, hogy mikor szándékozott felkelni és szólni, hogy betegen ne várakozzak tovább, menjek pihenni. Erre azt mondta, hogy ne rajta töltsem ki a dühömet, meg miért nem tudom megérteni, hogy fáradt (15órakkor feküdt le aludni). Ha én vagyok fáradt az nem érdekli (kötelező a "házas élet", mert megsértődik) és rámvágta a telefont. Előtte hozzátette, hogy akkor menjünk szét...
Érdekes, tegnap még így szeretett, meg úgy most meg hirtelen én vagyok a "szakítás" oka. Mondtam neki, hogy rendben van, adja vissza a kulcsomat hétfőn és nem kell, hogy hazakísérjen (az egyetem miatt 180km-re lakok a szüleimtől). Lecsapta. Azóta nem veszi fel, pedig csak az időpontot szerettem volna vele közölni, hogy mikor adja oda a kulcsot.
Nagyon szeretem, de kértem többször, hogy ne tegye le a telefont ha velem beszél (én sem szoktam), és ez volt az uccsó csepp a pohárban.
Szerintetek túl reagálom? Több mint 2 éve vagyunk együtt, abból durván 1éve együtt élünk. De szerintem ez így nem oké...

Jajj, nem zárt ki, csak mivel ilyen hülye keresztpánt van az ajtón, és annak a másolása igen húzos, még (hál istennek) nem csináltattam(szeptember óta lakok itt). Így az én kulcsom van nála, hogy tudjon hol aludni 2 szolgálat között, saját lakása nincs, a szüleihez nem tud elutazni.
Most írt, hogy ő szeret meg minek bántom folyton a volt feleségével. Hát meglepődtem volna ha nem én leszek a hibás :D És, hogy ő nem mondott semmi olyat, hogy szakítani akar. Én vagyok az aranyhal, és tuti én találtam ki, hogy ezt mondta.
Na erre varrjak gombot...

Engem a világból ki lehet üldözni azzal, ha valaki lecsapkodja a telefont, nem veszi fel a hívást, elzárkózik a kommunikációtól. Persze ehhez tudni kell, hogy én soha senkit nem hívogatok ok nélkül, nem küldök sms-eket percenként. Én csak akkor telefonálok, ha valódi mondanivalóm van, ha dolgom van a másikkal. Neked kell tudni, nálatok ez most hogy van, de ha úgy érzed, a barátod szeszélyből, sértődöttségből szórakozik veled és ezért kerüli a kommunikációt, akkor menekülj.
Ő gyenge, sérült lelkű, személyiség zavaros és ilyen is marad. Egy ilyen ember nem társ, nem férfi.

Ha egy ennyi idős pasi így viselkedik az NAGGGYON GÁZ!!
Mi vagy Te szállásadó,meg ingyenhotel szexxel??
Becsüld magad többre!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!