Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is én vagyok a hibás?

Szerintetek is én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Tudni kell, hogy a párom és köztem van 16év korkülönbség. Én 21/L. Az utóbbi héten nagyon fájt a fogam és elég hisztis voltam, amit rajta vezetettem le. Bocsánatot kértem, elismertem, hogy egy nagy barom vagyok. Szerda óta a szüleimnél vagyok itthon, ő pedig reggel végzett a melóval. Felhívtam, erre leoltott, hogy még dolgozik, és egyébként is tudnom kéne. Rendben, ez az én hibám, nem figyeltem, mikor végez. Megígérte, hogy este beszélünk msn-en, erre felhívom és ő alszik. Megkérdeztem, hogy mikor szándékozott felkelni és szólni, hogy betegen ne várakozzak tovább, menjek pihenni. Erre azt mondta, hogy ne rajta töltsem ki a dühömet, meg miért nem tudom megérteni, hogy fáradt (15órakkor feküdt le aludni). Ha én vagyok fáradt az nem érdekli (kötelező a "házas élet", mert megsértődik) és rámvágta a telefont. Előtte hozzátette, hogy akkor menjünk szét...

Érdekes, tegnap még így szeretett, meg úgy most meg hirtelen én vagyok a "szakítás" oka. Mondtam neki, hogy rendben van, adja vissza a kulcsomat hétfőn és nem kell, hogy hazakísérjen (az egyetem miatt 180km-re lakok a szüleimtől). Lecsapta. Azóta nem veszi fel, pedig csak az időpontot szerettem volna vele közölni, hogy mikor adja oda a kulcsot.

Nagyon szeretem, de kértem többször, hogy ne tegye le a telefont ha velem beszél (én sem szoktam), és ez volt az uccsó csepp a pohárban.

Szerintetek túl reagálom? Több mint 2 éve vagyunk együtt, abból durván 1éve együtt élünk. De szerintem ez így nem oké...

2009. dec. 19. 21:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

Mindketten, hisz kettő ember kell még a veszekedéshez is. Szerintem hagyd egy pár napra békén, talán karácsonyig ne is keresd, majd akkor egy sms-t (boldog karácsonyt).

A kommunikáció elengedhetetlen amit ő most nem gyakorol.

Várj, hisz a türelem nyugalmat terem. :)

2009. dec. 19. 21:07
 2/15 anonim ***** válasza:
30%
Beszéljetek meg egy időpontot és üljetek le beszélgetni. Mindenki sértettnek érzi magát, így nem lehet lezárni a dolgot. Egyébként nem reagáltad túl, csak mind a ketten elég érzékeny emberek lehettek.
2009. dec. 19. 21:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Sztem szakítani akar csak nem meri kimondani ,nem meri vállalni a felelősséget.

Inkább kiprovokálja h te szakits vele.

Próbálj önálló lenni és saját lábadra állni.

És ne tűrd soha h így viselkedjenek veled

4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem oké. Lehet, hogy már csak indokot keresett, hogy szakítson. Hagyd egy kicsit főni a saját levében. Ha nem keres, akkor jobb ha csak a cuccaidért mész vissza, és mihamarabb elfelejted. Majd találsz hozzád illőt, akivel boldog lehetsz.
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez meg nem a kapcsolat vege.Tapasztalat!!:P
2009. dec. 19. 21:10
 6/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy jeleneleg az én lakásomban van, és a kulcsaim is nála vannak, úgy volt, hogy 7főn elém jön és vele megyek vissza. Írtam neki sms-t h ezt velem ne játsza, nem vagyok a volt felesége, akivel lehetett ilyen sértődős mimóza. De nem veszi fel. Igazából más sírni sem tudok, 1szerűen már hidegen hagy a dolog. Túl sok volt már köztünk a konfliktus, az hogy én vagyok mindenért a hibás, a bukózása hogy ilyenkor nem veszi fel a telefont. pl: mikor én nem vettem fel a telefont mert aludtam, meggyanusított, hogy biztos félre du.ok. Pedig soha nem csaltam meg, inkább nem járok sehova nehogy probléma legyen belőle. Nem tudom...
2009. dec. 19. 21:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Holnap vonat, mész a kulcsaidért. Lehet mondani: Pá! Ha nincs telefon, nincs kommunikáció akkor nincs kapcsolat, nincs kulcs. Fel a fejjel.
2009. dec. 19. 21:30
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen igen, ez lenne a jó, na de holnap is dolgozik (vasutas), tehát nem tudok utána menni Szolnokra. Én Bp.melletti vagyok és az egyetem meg Szegeden. Tehát reggel ha elmennék, akkor se érnék oda mikor megy dolgozni. Ez a terv sajnos kilőve :( Se az sms-re nem válaszol, se fel nem veszi, semmi. Rohadtul nem érdekli mi van velem, csak a pici lelki sebét tudja nyalogatni.
2009. dec. 19. 21:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak ürügyet keres, és ettől függetlenül készül már egy ideje a szakításra.
2009. dec. 19. 21:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi lehet a legrosszabb, ha még élvezi is hogy te aggódva ülsz, s a tehetetlenség fogja vagy. Jövőre majd meglátogatod. Addig élvezd a szüleid szeretetét, akár elmehetsz bulizni. De ne légy senki játékszere. Én szorítok neked!
2009. dec. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!