Szerintetek is én vagyok a hibás?
Tudni kell, hogy a párom és köztem van 16év korkülönbség. Én 21/L. Az utóbbi héten nagyon fájt a fogam és elég hisztis voltam, amit rajta vezetettem le. Bocsánatot kértem, elismertem, hogy egy nagy barom vagyok. Szerda óta a szüleimnél vagyok itthon, ő pedig reggel végzett a melóval. Felhívtam, erre leoltott, hogy még dolgozik, és egyébként is tudnom kéne. Rendben, ez az én hibám, nem figyeltem, mikor végez. Megígérte, hogy este beszélünk msn-en, erre felhívom és ő alszik. Megkérdeztem, hogy mikor szándékozott felkelni és szólni, hogy betegen ne várakozzak tovább, menjek pihenni. Erre azt mondta, hogy ne rajta töltsem ki a dühömet, meg miért nem tudom megérteni, hogy fáradt (15órakkor feküdt le aludni). Ha én vagyok fáradt az nem érdekli (kötelező a "házas élet", mert megsértődik) és rámvágta a telefont. Előtte hozzátette, hogy akkor menjünk szét...
Érdekes, tegnap még így szeretett, meg úgy most meg hirtelen én vagyok a "szakítás" oka. Mondtam neki, hogy rendben van, adja vissza a kulcsomat hétfőn és nem kell, hogy hazakísérjen (az egyetem miatt 180km-re lakok a szüleimtől). Lecsapta. Azóta nem veszi fel, pedig csak az időpontot szerettem volna vele közölni, hogy mikor adja oda a kulcsot.
Nagyon szeretem, de kértem többször, hogy ne tegye le a telefont ha velem beszél (én sem szoktam), és ez volt az uccsó csepp a pohárban.
Szerintetek túl reagálom? Több mint 2 éve vagyunk együtt, abból durván 1éve együtt élünk. De szerintem ez így nem oké...
Mindketten, hisz kettő ember kell még a veszekedéshez is. Szerintem hagyd egy pár napra békén, talán karácsonyig ne is keresd, majd akkor egy sms-t (boldog karácsonyt).
A kommunikáció elengedhetetlen amit ő most nem gyakorol.
Várj, hisz a türelem nyugalmat terem. :)
Sztem szakítani akar csak nem meri kimondani ,nem meri vállalni a felelősséget.
Inkább kiprovokálja h te szakits vele.
Próbálj önálló lenni és saját lábadra állni.
És ne tűrd soha h így viselkedjenek veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!