Kiskori gondok miatt feszengek, ami miatt nem vagyok képes ellátni semmilyen házimunkát. Hogy oldjam ezt meg?
Figyelt kérdés
Nem merek főzni a párom előtt mert olyan szintű blokk van bennem, hogy rákényszeríteni sem tudom magam. Nem azért mert nem tudok vagy nem akarok, nagyon is szeretnék neki főzni. De feszült vagyok, borzasztóan alacsony önbizalmam van ilyen téren és képtelen vagyok megtenni. Ugyanez van a házimunkával és általában mindennel amiben a kezem benne van. Mindez kiskori előzmények miatt van, anyámnak egy jó szava nem volt hozzám óvodás koromtól gimnáziumig. Minden egyes nap reggeltől estig ilyen mondatokat vágott hozzám: hülye vagyok, semmire nem vagyok jó, feleslegesen szült meg, én ne csináljak semmit mert úgyis elrontom, takarodjak otthonról stb. Nem folytatom csak azért írtam, hogy lássátok a helyzetet. Hogyan tegyen ezen túl magam? Ez nem élet amit én élek, borzasztó önbizalomhiányom van emiatt. 26/N2014. ápr. 5. 14:38
12/13 anonim válasza:
Szerintem is az lenne a megoldás, ha együtt főzőcskéznétek:)
13/13 A kérdező kommentje:
Megyek pszichológushoz is. :)
2014. ápr. 8. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!