Mi ez? Miért van ez?
A suliban tök jól érzem magam,pedig utálok suliba járni...a táncórákon is tök jól vagyok, vagy a barátikörömben.
Viszont otthon ha megszólal a mostoha apám megtudnám folytani,pedig csak megkérdezi "mizujs a suliban". Nincs kedvem válaszolni sem,egésznap a szobámban poshadok mert nem akarok beszélgetni...ugyan ez van a nagymamámmal is,pedig imádom mind kettőt...Hülye vagyok? vagy depis?
Ezt a nyelvtan versenyt!! :-) Szegény lánynak meg nem is adtok választ!
Szóval ezzel szerintem mindenki így volt a Te korodban.Vagyis... pár év eltéréssel, mert én 14 évesen kezdtem ilyen lenni!Visszagondolva tök hülyeség volt, de ez a korral jár sajnos.De mindenesetre, ha észre veszed magadon hogy "hülye" vagy( ez a hülye nem sértő hülye), szerintem csípj vissza egy kicsit, és ha nehéz is, valamit válaszolj nekik, hiszen Ők sem hibásak!;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!