Mi ez? Miért van ez?
A suliban tök jól érzem magam,pedig utálok suliba járni...a táncórákon is tök jól vagyok, vagy a barátikörömben.
Viszont otthon ha megszólal a mostoha apám megtudnám folytani,pedig csak megkérdezi "mizujs a suliban". Nincs kedvem válaszolni sem,egésznap a szobámban poshadok mert nem akarok beszélgetni...ugyan ez van a nagymamámmal is,pedig imádom mind kettőt...Hülye vagyok? vagy depis?
nem, csak kamasz:) velem is ez van, meg szerintem még nagyon nagyon sok tinivel. jól sejtem, hogy olyan 14-15-16 lehetsz?:)
15/L
Folytani? Nem inkább fojtani?
Kamaszkorban ez teljesen normális, foglald el magad valamivel, töltsd hasznosan az idődet, ha már nem beszélgetsz a családoddal! Hamar el fognak múlni ezek az évek, és bánni fogod, ha nem csinálsz semmit. Én is megbántam.
am bocs de nem tudom most hirtelen hogy folytani vagy fojtani...na mind1...ugyan azt jelenti XD
köszi a válaszokat...és remélem nem fogok megölni senkit x)
21:46
Ciki, de folytatni... :P
A kérdésre már asszem elég válasz érkezett :]
előző:
ciki,de fojtani és nem folytatni :D
Szia.
Szerintem is a kor miatt van. Nekem is voltak megmagyarázhatatlan viselkedéseim kamasz koromban, mint mindenkinek. Majd elmúlik!
Amúgy pedig, hogy tisztán lásson mindenki: a "folyik" ige "elipszilonos j", a "fojt" ige, (mint valaki megfojt valakit), az pedig "pontos j".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!