Hogy lehet valakit kirakni egy házból ahova nincs bejelentve?
Az apám alkoholista és szerintem nem is teljesen beszámítható. A ház amiben lakunk az én és édesanyám nevén van. Apámnak semmi joga nincs ott. Ki lett jelentve a házból. Mi ketten tartjuk fenn a házat Anyuval és ő csak van (iszik, eszik, sz.r.k). Nem akar a házból elmenni. Én félek is tőle, mert volt, hogy megütött és Anyut is fenyegeti elég durva dolgokkal. :( Gondoltunk már rá, hogy kirakjuk a cuccait és zárat cserélünk, de mivel nem dolgozik szinte mindig otthon van, kivéve mikor a kocsmában. Meg hát simán betörné az ajtót (nem biztonsági záras) és ki tudja mit művelne velünk. Valahogy úgy érzem nem lehet tőle megszabadulni csak ha eladjuk „vele együtt” a házat és mi elköltözünk jó messzire. :(
Mit lehet tenni?
Ne hallgass az előző válaszolóra mert a bálványimádás bűn.
Csak Jézushoz imádkozzál.
"Apámnak semmi joga nincs ott. Ki lett jelentve a házból"
Ez NEM IGAZ!!!
A jelenlegi törvények értelmében, NEM tudod kijelenteni önhatalmúlag!
Kizárólag akkor szűnik meg ott a legális lakhatása, ha be lesz jelentkezve ÁLLANDÓRA máshová!!
A rendőrök sem fogják kitenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!