Éreztetek már hasonlóan? 21/L
Én úgy érzem, hogy azért kezdesz kicsit belesüppedni az életedbe, mert úgy érzed minden célodat elérted. Így már nincs miért küzdened, úgyérzed nincs miért felkelned reggel.
Én is ajánlanék egy könyvet: Brian Tracy - Maximális teljesítmény
Youtube-on is találsz néhány videót magyar nyelven a "nézeteiről", de szerintem, ha elolvasod, akkor jobban elgondolkodsz a témán.
Azt tárgyalja, hogy mennyire fontosak a célok az életünkben. Mennyire fontos az önbecsülés, a pozitív szemlélet. Szerintem nagyon hasznos és igazán elgondolkodtató gondolatok találhatók benne. Én is mindig érzek valami kis hiányt belül, de amióta elolvastam letisztult az, amit eddig is tudtam. A sorsomat csak is én irányítom és csak is én felelek érte. Ha én önmarcangolóan és hiányokkal teli életet akarok élni, akkor úgy fogok, ha előre nézek, célokat tűzök ki magam elé és mindenben a jót, az okot próbálom meg keresni, akkor pedig boldogan és nyugodtan élhetek. Piszkosul egyszerű valójában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!