Ti szakitanatok ebben az esetben?
Hogy szakíts-e vele, az attól függ, hogy érzelmileg mennyire kötődsz hozzá.
Ha úgy érzed, szereted, ha úgy érzed, nem tudsz nélküle élni, ne szakíts vele. De viszont ne mutasd ki, hogy mennyire szereted, hagyd, hogy ő menjen utánnad. Néha légy olyan közönbös, olyan..hogy is mondjam..olyan tartózkodó. Előbb-utóbb észre fogja venni, és meglátod, mit fog lépni.
De ha úgy érzed, nem szereted annyira, el tudnád képzelni mással az életed, akkor szakíts vele.
Én mindenkép az 1. szituációt választanám.
Azt írod állandóan munka után találkoztok. Ez hogy zajlik, átmész hozzá? vagy ő hozzád? szülőkkel éltek? A hétvégék általában hogy néznek ki?
Nem feltétlenül szakítani kell. Lehet hogy ő olyan típus akinek szabadság kell. lehet hogy attól fél ha összeköltöztök, akkor nem lesz lehetősége akkor szerelni a motorját amikor akarja, akkor menni futni amikor akarja, vagy bármi amit szeret csinálni, amitől kikapcsol.
A másik eset, hogy benned nem biztos, de ezt egyébként is érezned kell.
Ha az első eset, akkor ezt meg lehet beszélni, akkor neked kell úgy viselkedned, hogy éreztesd, nem akarsz rátelepedni a szabadidejére. Ezzel nekem is sokáig gondom volt, azt hittem hogy ha velem van egy pasi sokat, akkor "megfojt'. aztán találkoztam valakivel aki nem, aki elfoglalja magát akkor is ha nálam van, és így már nem probléma a sok együttlét.
Persze ha a második, vagyis hogy téged nem szeret eléggé, vagy benned nem biztos, akkor ideje tovább állni.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!