Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a párotokkal az alábbi esetben?
Problémák:
- már néha elviselhetetlen, hogy azt hiszi tud valamit és ha kiderül még sem akkor sem akarja bevallani, hogy rosszul tudja, inkább felemeli a hangját, hogy megijesszen és rákényszerítsen, hogy el ismerjem, hogy neki van igaza
- ideges, bármivel fellehet idegesíteni, ha nem tud megszerezni egy zenét akár azzal is, és így az én fejem van leordítva a helyéről
- no szex, a 3 napos hétvége alatt egyszer sem, és ha felhozom neki, hogy hát mert te már megint fáradt voltál, akkor próbálja rám hárítani a dolgot ilyen beszólásokkal "Te aludtál el hamarabb." És ebből megint csak a veszekedés van, mert ő próbál meggyőzni, hogy én már 10kor elaludtam, mikor én tudom, hogy még hajnal 1kor sem tudtam elaludni, de ő jobban tudja
Ezt meg lehet oldani még vagy sem?
Vagy idővel ha mindkettőnknek lesz normális munkahelye, normális élete akkor változni fog? 23 éves lány vagyok és végzős egyetemista, ő 30 éves és most egy olyan munkahelye van ahol nem kell dolgoznia, mivel most állnak, persze sokkal kevesebb pénzt is kap. 4 éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, csak hétvégente van itt nálunk.
Szeretem, de nem tudom érdemes e küzdenem a kapcsolatért.
Szerintem nem fog változni, ebben bízni kb. a fejed homokba dugása lenne. Vagy elfogadod ilyennek, vagy lecseréled. (Az első bekezdés alapján talán jobb is lenne.)
A szex nem elalvás kérdése, nappal is lehet...
Én már rég otthagytam volna. Velem egyszer emelte fel a barátom, az volt hozzám az utolsó mondata. Nem értem, mért kell a végsőkig tűrni?? Úgysem lesz már jobb, te szenvedsz, ő vígan éli világát, lehet már sokkal boldogabb lennél valaki mással, aki tényleg szeret, mert a mostani barátod tuti nem, ilyeneket nem csinál az aki szerelmes.
24 l
Nem normális, ami ebben a kapcsoaltban történik. Valószínűleg ezt Te is érzed, csak egy kis megerősítésre vágysz itt a neten.
Hogy felemeli a hangját és ezzel eredményt is elér, ez a jövőben csak erősödni fog. A veszekedéseitek ily módon lesznek rövidre zárva.
Gondolkozz el azon, hogy miből van több a kapcsolatotokban kellemes vagy kellemetlen eseményekből! Fogsz egy lapot, középre húzol egy függőleges vonalat.Bal oldalra a negatív, jobb oldalra a pozitív eseményeket, tulajdonságokat írd le vele és a kapcsolatotokkal kapcsolatban. Majd a kettőt hasonlítsd össze. Ezt később is előveheted, ha bizonytalankodnál a döntésedben.
62 kiló,meg hurka?
szemüveget neki,hacsak nem 140 centi vagy....
idióta a pasi,sosem fog tisztelni téged,ha összeköltöztök egyszer,akkor eked konyhban lesz a helyed,leetőleg csendben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!