Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénz nélkül mit kezdenél...

Pénz nélkül mit kezdenél ünnepek elött?

Figyelt kérdés

Mit tennél ha egész januàr végéig nem lenne egy forintod se,de egy forintod se,mert a munkahelyen nem fizettek ki.Valaki azt mondta kapunk fizetést ünnepek elött,aztàn kiderülne hogy csak januàr végén legközelebb.

És egy forint félretett pénzünk sincs,sem pedig ismerös akitöl kölcsönkérhetnénk...

Miböl együnk kenyeret,satöbbi?

Mit tennétek?

2009. dec. 18. 10:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg az előleg jó ötlet, egyikünknek se jutott eszébe. Nektek is nagyon kellemes ünnepeket kívánok/kívánunk, és remélem nem bántottam meg senkit a "kioktatós spóroljunk" szövegemmel.

És Boldogabb Új Évet kívánok!

2009. dec. 18. 13:05
 22/24 anonim ***** válasza:
57%

Kedves 11:32!

Nekem nincs gyerekem, csak ismerőseink jártak így. Ők is megvoltak eddig, minden szép és jó volt, míg be nem jött ez a válságnak nevezett akármi, és egyik napról a másikra munkahely megszűnt. Hiába volt tartalék, ha elment a hitelre, mert a duplája lett, mint azelőtt volt, fedél nélkül viszont nem lehetnek. Így maradt nekik is az, hogy nem karácsonyoznak, azt mondták kibírják, lényeg, h még van mit enni, és nem fáznak - még...

2009. dec. 18. 15:08
 23/24 anonim ***** válasza:
36%
12:06!Nem vitaként írtam.Normális,kultúrált hangnemben vedd a kérdésem:) Nos,azt írtad(gondolom hogy te ha te válaszoltál) hogy akkor a gyerekek előtt kellett volna félre tenni.Ezért írtam.Azt pedig tudom,hogy a tanács nem csak nekem szólt:) Én csak hozzá szóltam a témához.
2009. dec. 18. 15:37
 24/24 anonim ***** válasza:

kérdező!!!!!!!!!

melyik országban laksz? messze?

küldenék neked tápszert csomagban!!!!pelenkát is talán.

légyszi, írj!

2009. dec. 18. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!