Mit tennél ha egész januàr végéig nem lenne egy forintod se,de egy forintod se,mert a munkahelyen nem fizettek ki.Valaki azt mondta kapunk fizetést ünnepek elött,aztàn kiderülne hogy csak januàr végén legközelebb.
És egy forint félretett pénzünk sincs,sem pedig ismerös akitöl kölcsönkérhetnénk...
Karitasz.Ünnepek elött tartós élelmiszercsomagokat osztanak ki,igaz nagycsaládosoknak,de ha elmondod a problémádat,akkor biztos adnak.Érdeklősdj a helyi plébánián.illetve a baptisták szoktak még "csomagokat"adni,neten keresd meg,hozzátok hol van a legközelebbi.Szociális központ.Élelmiszercsomagot itt is kérhetsz.
2009. dec. 18. 11:00
2/24 anonim válasza:
szomszédotok , rokonotok csak van?! illetve ha annyi félretett pénzünk se lenne, hogy legalább 1 hétig ki tudjuk húzni, akkor bemennék szégyen-nem szégyen az önkormányzathoz és elmondanám, hogy mi a szitu? Lehet hogy ők (ha nem is pénzzel), de esetleg ruhaadománnyal vagy önkormányzati konyhákról visszamaradt kajával tudnának segíteni 1-2 hétig....
2009. dec. 18. 11:02
3/24 anonim válasza:
ja, vagy még valamelyik vallási felekezet se rossz ötlet. Baptisták szoktak előszeretettel segíteni, vagy a Máltai Szeretetszolgálat vagy a Vöröskereszt.. ezekhez mind lehet fordulni!
2009. dec. 18. 11:03
4/24 A kérdező kommentje:
:)Azért nem olyan egyszerü.Önkormànyzat teljesen kilöve,velük màr volt egyszer dolgom,ök ilyen problémàkkal nem foglalkoznak.Nem vagyunk ràszorullok,hisz van munkahely,csak a fizetés nem érkezett meg.Ilyen baptista gyülések nem hiszem hogy adnak,föleg nem muszlim vallàsuaknak...
Ja és rokonok egyàltalàn nincsenek,külföldön élünk.
Elvileg kaptunk fizetést mult honap végén,de valaki a fülenkbe ültette a bogarat hogy most ünnepek elött kapjuk meg a következöt,igy mi az összes pénzt beleàldoztuk a csekkekbe....
2009. dec. 18. 11:06
5/24 anonim válasza:
Adjátok el az olyan dolgaitokat amire nincs már szükségetek, ebből némi pénzhez juthattok. Vagy zálogházba aranyékszereiteket leadni... Szomorú sors ez. :( Sajnálom...
2009. dec. 18. 11:11
6/24 anonim válasza:
külfölddel sajnos nem vagyok képbe, azt hittem magyarországról írsz...De egyébként még mindig írom, hogy a környéken érdemes vmi szeretetszolgálatghoz fordulni, hidd el, nem nézik, hogy mi a vallásod!
2009. dec. 18. 11:12
7/24 anonim válasza:
És a moszlimoknak nincs helyi egyesülete,vagy felekezete(nem tudom hogy hívjátok magatokat)?
A baptisták sok országban"jelen vannak",nézz utánna,ha kértek,akkor adnak.nem hinni kell benne,megkérdezni.Ja felekezettől függetlenül.És nem kell áttérnetek sem,ne izgulj.
2009. dec. 18. 11:14
8/24 anonim válasza:
Ha Vaterára feltennél pár cuccot eladásra? Ilyenkor ott is jobban vásárol mindenki. (Tapasztalat: 1 Ft-ért kell feltenni, kiemeléssel, 5 perc hosszabítással, mindig elkel elég jó árban minden.)
2009. dec. 18. 11:21
9/24 anonim válasza:
Most biztos jól le leszek pontozva, de én a "pénzszóró" öcséméknek is mindig azt mondom, hogy tegyenek félre legalább 200 ezer forintot (ez az öcsém egyhavi jövedelmének egy része, tehát csak ő ennél többet keres!), mert ők is úgy élnek, hogy mindig minden fillért elköltenek. És ha vészhelyzet van, akkor jönnek hozzánk.. :((
Tudom nem ezt a választ várod, de ebből tanulva TARTALÉKOLJATOK, és ahhoz a pénzhez csak végszükség estén nyúljatok. Nekünk is van ilyen tartalékunk, mert sose lehet tudni... ebben a világban..
2009. dec. 18. 11:22
10/24 anonim válasza:
Tudod, nem mindenki tud tartalékolni havi 80-ból, két gyerek mellett. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!