Én lennék a hibás? Nem tudom mit tegyek? Állandó a feszültség nálunk. A többi lent.
07:57
Ne húzd fel magad, mert még megárt.
Vagy van neked is kin leverni a dühödet?
Ne felejtsd el, hogy a férjed okoskodhat ugya, nde nem semmizhet ki téged! A lakás fele értéke a tied, ha beadod a válópert, akkor vagy kifizeti neked a felét, vagy elmegy és te fizeted ki öt. Ha cirkuszol és nem hagyja eladni, akkor kérd töle a pénzt. Ez nem tartson vissza a válástól, mert nincs igaza, csak téged akar megfélemliteni.
A biróságokon van panasznap, ott kaphatsz tanácsot is, meg ügyvédi segitséget is.
Nem árt meg, szép, hogy aggódsz...nem meg bántásképpen de ahhoz a jegyzeted egy dupla nulla, hogy ily komoly károkat tegyen.
A szépirodalom a boxzsákom, ott 'verem le' a feszkót, tudom ajánlani, adna valami többet neked, mint a takony.
08:49
Kiderült eddigi írásaidból, hogy a szépirodalom sokat csiszolt a stílusodon. Tényleg öröm olvasni.
Jó hallani, kösz.
Adjuk vissza a teret a kérdezőnek.
Annyi topik van még, ahol segíthetsz. Körfűrésszel simogatni.
Abban mindenféleképpen hibás vagy, hogy ilyen emberrel, ilyen légkörben éled le az életedet és ilyen "otthont" teremtetek közösen a meglehetősen modortalan, agresszív férjeddel, "apával". Gondolom, nem egyik napról a másikra lett ilyen tapló (már bocs). Mégis, mitől ne lenne nálatok feszültség? Én pl felrobbannék az idegességtől, ha nekem nap, mint nap ilyen otthonba kéne hazajárnom.
Ne reménykedj, az égvilágon semmi nem lesz jobb az idő múlásával, csak romolni fog a helyzet. Mindig szorulni fogsz, ha "van rajtad sapka, ha nincs". Tudod miért? Mert a férjed már kipróbálta, hogy rajtad és a gyerekeken levezetheti az agresszióját, a feszültségét és te ezt eddig eltűrted, tehát neki ez tökéletesen jól bevált módszer lett arra, hogy zsarnokoskodhasson, hogy megalázzon mindenkit.
Én is nagyon nehezen tudtam elválni pont olyan okok miatt, mint amiket leírtál, de én elváltam. Tény, nagy harcok, veszekedések, durvaságok történtek, amíg sikerült végérvényesen elválnunk és a vagyont is megosztanunk. Nem volt könnyű egyedül felnevelni a fiúkat, de már nem ismerem azt a gyomorszorító érzést, amit minden nap éreztem, amikor tudtam, hogy mindjárt hazaér a férjem.
Igen, hibás vagy, ha ebbe a házasságba benne maradsz és így éled le az életedet és ilyen mintát mutattok a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!