Én lennék a hibás? Nem tudom mit tegyek? Állandó a feszültség nálunk. A többi lent.
Öszintén szólva, ha igy vislekedik a férjed veled, akkor minel vagy vele együtt? A másik, hogy ha ilyne példát látnak a gyerekek, akkor mit vársz tölük? Ha tuodo, hogy ilyen, akkor miért nem rendezed te le a ygerekkel a problémáidat, mért mondod neki, ha todo, hogy ugyis blahé lesz?
Nem értem, hogy ha a férjed elkezd üvöltözni, akkor miért kezded te is? Inkább lenne tönn eszsed, és kimennél a szobából - akkor kevesebb veszekedés meg verekedés lenne.
De a helyedben inkább otthagynám az ilyen embert, és élnék a gyerekekkel külön.
Ha a hajdnál fogva rángatott és lökött ki az ajtón és máskor is üvöltözik, akkor mégis mit vártál, amikor a gyerek nevelésére buzdítottad? Vagy eddig egy csendes, szelíd ember volt?
Nem értelek, egy ilyen agresszív embert miért kell felpiszkálni a fiad ellen.
Aki megjegyzem, pont az apja példáját követve nem fog téged becsülni és tisztelni. Ha azt látja, hogy ilyen a férfiminta, ő is ilyenné válhat.
Ha te ezt tűröd, akkor nehéz élet vár rád.
Ne csodálkozz, hogy ilyen lett a fiad. Eltanulta az apjától.
Nálatok nem ez az egy eset a baj, hanem valoszínüleg az a családmodell, amit eddig éltetetek.
A lányod úgy fog főzni, járni stb (idővel) mint te, a fiad meg úgy fog bánni a nőkkel ahogy az apja.
Nem minden esetben persze, mert van, hogy a gyereknek annyira taszító a szülői minta, hogy tudatosan nem követi, de alapból azt tanulja el, amit az azonos nemű szülőtől lát.
Válaszolok: Nem szeretem egyáltalán, mert már nem lehet szeretni, pont az ilyen viselkedései miatt!!!!
Váltunk volna kb. másfél éve. A lakásunkra megvolt a vevő, jött az ügyvéd, és az utolsó pillanatban mindenkit úgy kidobált innen, hogy a lábuk nem érte a földet, úgy menekültek. A vevők azt mondták, nekik ez a tortúra nem hiányzik, van millió eladó lakás! Igazat adtam nekik! Na, ezzel a helyzettel mit tehetek?
Ja, és még közölte, hogy földönfutóvá tesz, kisemmiz, mehetek az utcára, és ha nem tetszik bármi tegyek ellene. Ez a szólás mondása: Tegyél ellene.
Aztán megpróbáltuk a szép pofát egymásfelé, hát nem nagyon ment.
7.49
a válaszadás egy dolog, a primitív kispolgári érzéketlen okoskodás és kinyilatkoztatás meg egy másik. mit jósolgatsz te ott a géped előtt, emberi sorsokról? Majom.
a kérdezőnek: nem gondolkoztál még a váláson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!