Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El akarom hagyni a párom....

El akarom hagyni a párom. Adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés
Van egy 1,5 éves kislányunk, 3 hónapos volt mikor elkezdett megromlani a kapcsolatunk. Már nagyon sokszor megfordult a fejembe hogy jobb lenne külön, rengeteget vitázunk.. nem is értem hogy tudtunk mi 5 évet együtt eltölteni.. Sokszor mondom neki, hogy nekem így nem jó.. Elfogom hagyni, azt hiszi viccelek, mérgemben mondom pedig nem! Félek, hogyha leülnék és azt mondanám elakarok menni akkor agresszív lenne, de viszont én 20 éves vagyok, előttem az élet. Nem szeretném így leélni az életem. Már nem úgy szeretem, csak megszokás.. a szexuális életről meg ne is beszéljünk.. kb 2 havonta, akkor is hányingerem van tőle. Mindig probálom magam rávenni, hogy hátha jobb lesz, de rájövök hogy nem. Mit tegyek? Ki az aki már "elvált" gyerek mellet. Hogy tudtátok megbeszélni, úgy hogy mondjuk a férj egyáltalán nem akarta??
2014. márc. 29. 21:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

8- as azért lássuk be, egy tini kapcsolat annyira kiforratlan, hogy abbol házasodni, gyereket szülni, hogy szépen fogalmazzak, nem tul szerencsés..és hogy a francba lenne már érett egy 20 éves a házassághoz, a gyerekneveléshez, mikor még vagy be se fejezte az iskolát, vagy éppen befejezte, esetleg "már" 2 éve dolgozik a (tescoban, vagy a fornettis bodéban....) mi fogalma van egy 20 évesnek az életröl?? milyen tapasztalata van bármiröl is? -éppenhogy nagykoru lett...még ott a tojáshéj a fenekén, de már a szülés, már a házasság, és akkor jönnek olyan példák, hogy de! mi is már 4 éve élünk boldog házasságban most vagyunk 22 évesek..10 ilyen házasságbol jo, ha 2 sikerül ugy, hogy 15-20 évet leélnek egymás mellett a felek.

nézd meg szerencsétlen kérdezöt, 20 éves, gyereke van, 5 éve van a párjával és nem tud még irni sem!! mond már meg, hogy ö ugyan hova kellene akár munkaerönek is?? mi lesz ezzel a gyerekkel, aki gyereket nevel?? hova tud majd menni, az anyjáékhoz? hát nem az iskolapadban kéne még javában ülnie és pallérozni a tudását?

2014. márc. 29. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Barátnőm is így volt, mint te. Mellette férje állandóan ivott, adósságot csinált stb.

A barátnőm sokszor kérte hogy változzon, mert ugye cigire meg sörre volt pénz, pelenkára nem.

Aztán egyik nap megunta, és elköltözött...

Papíron még házasok... De csak mert nincs pénzük a válási bontóperre

2014. márc. 29. 22:58
 13/18 A kérdező kommentje:
De konnyu itelkezni masok felett... Nem fejeztem be az iskolat kepzeld el mert 17evesen mar magamat tartottam el es dolgoztam hogy enni tudjak!! 30 evesek osszehazasodhatnak, gyereket szulhetnek, aztan elvalhatnak mert 30evesek? De en nem mert 20 eves vagyok?? Hagyjatok mar a hulyesegekkel hogy tini szerelem meg hamar jott a gyerek. ES??? En vallaltam a feleloseget, nem anyam nyakara mentem..es nem is fogok. En megis megadok mindent a gyerekemnek hiaba 20 eves vagyok!! Delutan 6ra elmegyek dolgozni, hazaerek reggel 6ra. 12 ora melo utan fozok, takaritok es a lanyommal foglalkozok. Alszok kb 3orakat. Es??? Sose rinyalok.. Ha fornettis bodeba dolgoznek azt se szegyelnem. A munka nem szegyen!!!! Tanacsot kertem, nem azt hogy itelkezz felettem! Annyira utalom mar ezt a jajj 20eves tini anyuka szoveget. Egyet szogezzunk le, en tisztessegesebben nevelem a gyerekem mint par 35eves.. Akikre te gondolsz azok szulnek anyuci nyakara, ugyanugy bulizni jarnak meg kefelni, de 5ft-ot nem tesznek le az asztalra... Az meg hg hg irok miert olyan fontos, telefonon nem arra fogok figyelni..orulok ha lepotyogom.. JA ES NYALD KI!
2014. márc. 29. 23:45
 14/18 anonim ***** válasza:
21%

Hát, kérdező, akartam tanácsot adni, amíg el nem olvastam az utolsó kommentedet.

De egy ilyen primitív emberre, mint te, kár ennél több betűt pazarolni.

Apropó, a kislányod tudja már szépen artikulálva mondani, hogy "Nyald ki"? Mert úgy nézem, tőled mást nemigen tud tanulni...

2014. márc. 30. 08:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Másfél éves gyereket hova teszel 13-14 órára, mert nem csak a 12 órás munkaidő van hanem az oda és visszaút is. Van éjjeli bölcsőde?
2014. márc. 30. 13:32
 16/18 anonim ***** válasza:

ékes példája annak, hogy jobb először tanulni, és megérni a dolgokra mint ész nélkül gyereket szülni.

nos, attól hogy 17 éves korod óta dolgozol, még nem muszáj idő előtt gyereket vállalni egy olyan embertől, akivel nem illesz össze.

2014. márc. 30. 22:42
 17/18 A kérdező kommentje:
Hova teszem? Képzeld el az apjával van, felváltva járunk dolgozni, hűha, na most akkor mi lesz???
2014. márc. 31. 16:31
 18/18 A kérdező kommentje:
Tök mindegy, mindenbe találtok belekötni valót.. nem is értem miért jöttem ide.. Ha 30 éves fejjel írtam volna, akkor is a hibát keresnétek. Mindenki a saját háza tájékán söprögessen.......!
2014. márc. 31. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!