Számít nektek, hogy a párotok milyen politikai nézetet vall? Mennyire befolyásol titeket ez egy kapcsolatban?
Hát az biztos, hogy kell a közös gondolkodásmód és a közös jövőkép egy egészséges kapcsolathoz. Ha nincs meg, valamelyik fél mindig el lesz nyomva, sérülnek az érdekei, nem lesz boldog.
Én nem tudnám elképzelni, hogy ne azokban a dolgokban, elvekben higgyek mint a férjem.
Nem számít, kivéve ha valami nagyon szélsőséges nézete lenne.
Mondjuk nekünk a politikai nézetünk pont egyezik. De nagyon sok minden van, amiről máshogy vélekedünk. Megbeszéljük, de vitatkozni nem szoktunk ezen.
Szélesebb baráti társaságban vannak ebből ellentétek. Ez szerintem intelligencia kérdése. Mindenkinek lehet véleménye, én senkit nem piszkálok azért, ha nem ugyanúgy gondolkodik, ahogy én. De ha a társaságunkban valakik elkezdenek emiatt veszekedni, akkor az elég nagy csalódás nekem.
A 3 év alatt nem volt szó a politikáról. Nem érdekel a politikai nézete, én se kötöm az orrára az én gondolataimat a politikáról.
Szavazásnál úgysem látjuk mit X-el be a másik, egyébként meg nem számít a mindennapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!