Mit jelent ha valaki azt mondja: ezentúl csökkentett üzemmódban legyünk kapcsolatban? A barátság végét? A túlzott ragaszkodás befolyásol?
Lány vagyok, ezt a barátnőm mondta nekem. Nem vagyok leszbikus, soha nem is voltam, nem is leszek. Csak nem vettem észre hogy elege van belőlem.
Akkor ez az elbocsátó szép üzenet valóban a barátság vége?
Ne bánkódj, ilyen még sokszor elő fog fordulni, sőt, ő még rendes is, hiszen a tudtodra adta, hogy most sok vagy neki. Más csak eltűnik, mint szürke szamár a ködben és pont.
Aztán az is lehet, hogy tényleg csak egy kis szabadságra, levegőre van szüksége, talán bepasizott, de még nem látja érettnek a helyzetet rá, hogy beszámoljon róla, stb. Várj. Most engedd el, lehettek még barátok!
Keress magadnak hozzádillő férfibarátokat jobban jársz.
Végül is az életrendje is ugy diktálja Nem?
16:47-esnek:
Akkor még lehetünk barátok? Mert azt mondta, hogy csak bizonyos témára szorítkozunk a jövőben. És hogy fogjam vissza magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!