Mit csinálok rosszul?
Engem is zavarna, ha minden nap a barátjával lenne helyettem esténként.
Menjen heti 2x sörözni, a többi estét töltse veled.
Hát elég erős túlzás a napi sörözés. Persze szükség van a kikapcsolódásra, de nem minden nap.
Én lehet tanácsolnám neki, hogy költözzön át hozzá. Este kilenctől alvásig nem kell a társasága, keresek valakit aki velem is foglalkozik. Aztán jó idő!
Nyilván magához kapna kicsit. Így nincs semmi közös tevékenységetek, ami összetartaná, éltetné ezt a kapcsolatot.
Hát állítólag amíg repülnek a tányérok meg csörömpölnek a poharak addig jó úton vannak a felek.
Akkor van a probléma ha beüt a közöny az érdektelenség. Amikor már nem érdekel mit csinál a másik és máshol kezdik keresni a szeretetet. A jó házasság sokszor a megbocsátáson múlik mer a mindketten hibáztok és ha szeretitek egymást meg kell tudni bocsátani is.
Szerintem tedd le a haragot, keserűséget és kezd el szeretni a férjed az első szeretettel.
Mivel pajzsmirigy problémáim vannak, mindig csak erős diétával tudtam megtartani az alakom, mondtam a férjemnek, hogy nagy valószínűséggel terhesség alatt fel fogok hízni. Azt mondta, hogy nem baj, ő akkor is szeretni fog. Így is lett, 1 éves a baba, én meg 15 kilóval vagyok nehezebb. Szeret még mindig, de olyan megaláztatásokat kell elviselnem, hogy elmeséli, hogy felhívta az egyik exe, hogy látta milyen jó kocsit vett, meg hogy házat épít, mikor a kocsi az enyém, apám vette, a ház fele is az én pénzemből van, amit a házasságba vittem. Ő meg persze nagyon büszke magára, és boldog, hogy irigykedik az exe, aki véletlenül még le is töltött galambozott engem, hogy még velem van -e.
Már azon a szinten vagyok, hogy még keményebb diétába fogok, és megbosszulom neki, hogy érezze, hogy az ilyennel nem lehet csak úgy nem foglalkozni. Hogy tudja meg milyen, mikor rám kattan egy másik pasi, én meg csak "jaj, drágám, tudod, hogy én téged szeretlek csak", de a pasinak nem fogom elmagyarázni, hogy húzzon a retekbe, csak "ignorálom" amit mond, mert ugye "hadd mondja csak, úgysem ér el semmit vele", de egy keresztbe szalmát nem fogok tenni. Lehet, hogy én dramatizálom már túl, de jól esne, ha kiállna értem, megmondaná a barátjának, az exeinek is, hogy hagyják békén, engem szeret. Túl nagy elvárás ez tőlem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!